Povezane vesti
"Ja sam sad na odmoru u inostranstvu": Žena iz Srbije pozajmila novac poznaniku, pa gorko zažalila
Mondo 08.08.2024
Objava na društvenoj mreži "X" izazvala je lavinu komentara. Žena pozajmila novac čoveku pa se pokajala, jer kad je tražila da joj vrati odgovorio joj je da je na odmoru u inostranstvu. Ovo nije ni prvi ni poslednji ovakav slučaj kod nas sa sličnim ili… »
Pozajmila novac pa se gorko pokajala Ženu šokirao odgovor čoveka kad je tražila pare nazad: "Ja sam na odmoru..."
Kurir 08.08.2024
Žena pozajmila novac čoveku pa se pokajala jer kad je tražila da joj vrati odgovorio joj je da je na odmoru u inostranstvu. Ovo nije ni prvi ni poslednji ovakav slučaj kod nas sa sličnim ili istim epilogom. Građani koji su pozajmljivali novac najbližima… »
Vesti dana »

U Kraljevu i Novom Sadu na protestima incidenti ispred prostorija SNS
RTV pre 21 minutajoš 33 povezane

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Linkoln i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za LŠ
Radio sto plus pre 6 minutajoš 41 povezana

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 50 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 9 satijoš 48 povezanih