Povezane vesti
Pozajmila novac pa se gorko pokajala Ženu šokirao odgovor čoveka kad je tražila pare nazad: "Ja sam na odmoru..."
Kurir 08.08.2024
Žena pozajmila novac čoveku pa se pokajala jer kad je tražila da joj vrati odgovorio joj je da je na odmoru u inostranstvu. Ovo nije ni prvi ni poslednji ovakav slučaj kod nas sa sličnim ili istim epilogom. Građani koji su pozajmljivali novac… »
"Ja sam sad na odmoru u inostranstvu": Žena iz Srbije pozajmila novac poznaniku, pa gorko zažalila
Mondo 08.08.2024
Objava na društvenoj mreži "X" izazvala je lavinu komentara. Žena pozajmila novac čoveku pa se pokajala, jer kad je tražila da joj vrati odgovorio joj je da je na odmoru u inostranstvu. Ovo nije ni prvi ni poslednji ovakav slučaj kod nas sa sličnim… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
(Mapa) prognoza za vikend za depresiju! Mraz, magla, jak vetar i smrzavanje: Rhmz popalio alarme, oprez u ovim situacijama
Blic pre 7 minutajoš 2 povezane