Povezane vesti
Otkriveno kako je terorista poreklom sa Balkana planirao da se zakuca u masu na koncertu Tejlor Svift u Beču
Telegraf 09.08.2024
Među uhapšenim je i 17-godišnjak, takođe rođen u Austriji, sa navodno turskim i hrvatskim poreklom, koji je uhapšen ispred stadiona. Scene horora, gde je osumnjičeni terorista Beran A. (19) navodno napravio bombu, nije daleko od crkve u uspavanom… »
"Terorista (19) porodično povezan sa Hrvatskom": Novi detalji o planiranom napadu na koncertu Tejlor Svift u Austriji: Oglasio…
Blic 08.08.2024
Beran Alij (19), poreklom iz Severne Makedonije, koji je uhapšen nakon planiranja napada na koncertu Tejlor Svift u Beču, porodično je povezan sa Hrvatskom, rekao je hrvatski ambasador u Austriji, Daniel Glumičić. - To je bila ozbiljna pretnja za veliku… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 230 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 50 minutajoš 47 povezanih
Rekordi padaju, temperature divljaju: Naučnici upozoravaju da najgore tek dolazi, a za sve smo mi krivi
Mondo pre 4 satijoš 42 povezane
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 50 minutajoš 12 povezanih
Đoković protiv Kineza Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih