Povezane vesti
AP: Stanovnici u Srbiji obećavaju da će blokirati rudarstvo litijuma koje podržava EU
Novi magazin 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. "Svi mi ovde, spremni smo da… »
AP: Stanovnici u Srbiji obećavaju da će blokirati rudarstvo litijuma koje podržava EU
Beta 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. "Svi mi ovde, spremni smo da… »
Danas 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. „Svi mi ovde, spremni smo da… »
Vesti dana »

uživo Protest u Beogradu: Studenti poručili da je "noć je najmračnija pred svitanje"
NIN pre 1 minutjoš 64 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 8 minutajoš 112 povezane

Uhapšena dilerka (68) iz Zrenjanina: Određeno joj zadržavanje, ovo je policija pronašla u stanu
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Studenti pozivaju građane koji pristižu na protest da krenu ka Slaviji
N1 Info pre 43 minutajoš 48 povezanih

"Provalili smo Putinove planove": Zelenski otkriva šta radi Rusija nakon prihvatanja predloga o prekidu vatre
Mondo pre 37 minutajoš 28 povezanih