Povezane vesti
AP: Stanovnici u Srbiji obećavaju da će blokirati rudarstvo litijuma koje podržava EU
Novi magazin 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. "Svi mi ovde, spremni smo da izgubimo živote"… »
AP: Stanovnici u Srbiji obećavaju da će blokirati rudarstvo litijuma koje podržava EU
Beta 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. "Svi mi ovde, spremni smo da izgubimo živote"… »
Danas 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. „Svi mi ovde, spremni smo da izgubimo živote“… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 6. oktobar: Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTS pre 39 minutajoš 4 povezane

Studenti o tome da li učestvuju na izborima u Negotinu i Mionici, a rekli su i šta planiraju za republičke
Radio 021 pre 8 minutajoš 3 povezane

Narodna banka Srbije objavila novi kurs evra: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane