Povezane vesti
AP: Stanovnici u Srbiji obećavaju da će blokirati rudarstvo litijuma koje podržava EU
Novi magazin 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. "Svi mi ovde, spremni smo da… »
AP: Stanovnici u Srbiji obećavaju da će blokirati rudarstvo litijuma koje podržava EU
Beta 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. "Svi mi ovde, spremni smo da… »
Danas 09.08.2024
Američka novinska agencija AP danas piše iz Gornjih Nedeljica da tamošnji žitelj i aktivista Zlatko Kokanović ne želi rudnik litijuma u svom dvorištu i učiniće sve što može da spreči njegovo otvaranje. „Svi mi ovde, spremni smo da… »
Vesti dana »

Policija za razbijanje demonstracija kod Pionirskog parka i Predsedništva, Žandarmerija oko Skupštine
Novi magazin pre 27 minutajoš 42 povezane

Studenti ETF-a u blokadi: Protest ispred Skupštine, bina na Slaviji
Insajder pre 28 minutajoš 81 povezana

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 58 minutajoš 24 povezane

UŽIVO Napeta protestna atmosfera u Beogradu, raspoređena policija, ali su se rasporedili i vojni veterani, ima incidenata(FOTO/VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 14 povezanih