Повезане вести

Брнабић жели да посети непостојеће руднике литијума у Европи: Где се све потенцијално може рударити?

Брнабић жели да посети непостојеће руднике литијума у Европи: Где се све потенцијално може рударити?

Радио 021 09.08.2024
Рудници литијума у Европи - не постоје, заједничко им је често одлагање потенцијалног отварања, а јавности нису презентоване еколошке студије. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић недавно је упутила позив критичарима… »
Брнабић би требало да зна: Рудник за две, највише три године је литијумска „мантра“ у Европи

Брнабић би требало да зна: Рудник за две, највише три године је литијумска „мантра“ у Европи

Правда 09.08.2024
Рудници литијума у Европи - не постоје, заједничко им је често одлагање потенцијалног отварања, а јавности нису презентоване еколошке студије. „Позвала сам да идемо да видимо шта они раде, па да видимо како би ми могли да… »

Н1 Инфо 09.08.2024
Подели : Рудници литијума у Европи - не постоје, заједничко им је често одлагање потенцијалног отварања, а јавности нису презентоване еколошке студије. „Позвала сам да идемо да видимо шта они раде, па да видимо како би ми могли… »

Вести дана »