Повезане вести
Брнабић жели да посети непостојеће руднике литијума у Европи: Где се све потенцијално може рударити?
Радио 021 09.08.2024
Рудници литијума у Европи - не постоје, заједничко им је често одлагање потенцијалног отварања, а јавности нису презентоване еколошке студије. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић недавно је упутила позив критичарима… »
Брнабић би требало да зна: Рудник за две, највише три године је литијумска „мантра“ у Европи
Правда 09.08.2024
Рудници литијума у Европи - не постоје, заједничко им је често одлагање потенцијалног отварања, а јавности нису презентоване еколошке студије. „Позвала сам да идемо да видимо шта они раде, па да видимо како би ми могли да… »
Брнабић би требало да зна: Рудник за две, највише три године је литијумска „мантра“ у Европи
Н1 Инфо 09.08.2024
Подели : Рудници литијума у Европи - не постоје, заједничко им је често одлагање потенцијалног отварања, а јавности нису презентоване еколошке студије. „Позвала сам да идемо да видимо шта они раде, па да видимо како би ми могли… »
Вести дана »

Руски дронови кршили ваздушни простор земаља чланица НАТО: Реаговало Министарство спољних послова Велике Британије
Еуроневс пре 2 сатајош 27 повезаних

Пољопривредници: Радикализоваћемо протест ако држава не испуни захтеве
Нова економија пре 1 сатјош 39 повезаних

РХМЗ објавио прогнозу за целу недељу: Ново невреме стиже нам већ сутра
Нова пре 4 сатијош 28 повезаних

МУП саопштио да у Новом Саду није коришћен ЦН гас, студенти у блокади затражили истрагу
НИН пре 32 минутајош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних