Povezane vesti
Lajls ponosan na bronzu i sebe
Sportski žurnal 09.08.2024
Amerikanac i pored koronavirusa treći na 200 metara. Američki sprinter Noa Lajls je sinoć osvojio bronzu u trci na 200 metara i to je njegova druga medalja u Parizu, posle zlata na 100 metara. Loše je startovao i zaostatak nije mogao da nadoknadi, pa je… »
Atletska zvezda u kolicima nakon trke - osvojio bronzu sa koronom!
B92 09.08.2024
"Mislim da su moje Olimpijske igre 2024. gotove", napisao je američki sprinter Noa Lajles (27) u četvrtak kasno uveče na društvenim mrežama nakon što je otkrio da boluje od korone, nedugo posle osvajanja bronze na 200 metara. "Ovo nisu Olimpijske igre o… »
Lajls: Ponosan sam što sam i pored korona virusa uspeo da osvojim bronzu
Radio sto plus 09.08.2024
Lajls je sinoć osvojio bronzu u trci na 200 metara i to je njegova druga medalja u Parizu, posle zlata na 100 metara. On je loše startovao i taj zaostatak nije mogao da nadoknadi, pa je Letsile Tobogo iz Bocvane osvojio zlato, a Amerikanac Keni Bednarek… »
Vesti dana »
Alpak kapital preuzeo N1, TV Novu, Nova.rs, Radar, Danas: Smenjeni svi direktori
Cenzolovka pre 2 satajoš 25 povezanih
Dačić: Požar u Deliblatskoj peščari gasi više od 330 ljudi, vatra zahvatila hiljade hektara
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 26 povezanih
Ovo su ljudi osumnjičeni za podmetanje čak 10 požara kod Zadra! Policija otkrila nove detalje, sumnja se da su sve unapred isplanirali
Kurir pre 36 minutajoš 24 povezane