Повезане вести
Лајлс: "Поносан сам, са ковидом сам освојио медаљу!"
Спортске.нет 09.08.2024
Амерчки спринтер Ноа Лајлс рекао је да је на његов наступ у финалу трке на 200 метара на Олимпијским играма у Паризу утицало то што се разболео од корона вируса, али да је поносан што је успео да освоји бронзану медаљу. Лајлс… »
Лајлс поносан на бронзу и себе
Спортски журнал 09.08.2024
Американац и поред коронавируса трећи на 200 метара. Амерички спринтер Ноа Лајлс је синоћ освојио бронзу у трци на 200 метара и то је његова друга медаља у Паризу, после злата на 100 метара. Лоше је стартовао и заостатак није… »
Ноа Лајлс: Поносан сам што сам и поред коронавируса успео да освојим бронзу
Вечерње новости 09.08.2024
Амерички спринтер Ноа Лајлс рекао је да је на његов наступ у финалу трке на 200 метара на Олимпијским играма у Паризу утицало то што се разболео од коронавируса, али да је поносан што је успео да освоји бронзану медаљу. ФОТО… »
Атлетска звезда у колицима након трке - освојио бронзу са короном!
Б92 09.08.2024
"Мислим да су моје Олимпијске игре 2024. готове", написао је амерички спринтер Ноа Лајлес (27) у четвртак касно увече на друштвеним мрежама након што је открио да болује од короне, недуго после освајања бронзе на 200 метара… »
Лајлс: Поносан сам што сам и поред корона вируса успео да освојим бронзу
Радио сто плус 09.08.2024
Лајлс је синоћ освојио бронзу у трци на 200 метара и то је његова друга медаља у Паризу, после злата на 100 метара. Он је лоше стартовао и тај заостатак није могао да надокнади, па је Летсиле Тобого из Боцване освојио злато, а… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 12 минутајош 18 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 14 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
НИН пре 12 минутајош 14 повезаних