Повезане вести
Огласила се Јелена Маринковић о помирењу Миљане и Ивана, па "пецнула" бившег: "Све сам схватила..."
Телеграф 09.08.2024
Препоручујемо. Након што је Јелена Илић Маринковић преварила свог супруга Ивана Маринковића у ријалитију "Елита", ситуација је ескалирала разводом. Иван је потом започео нову фазу свог живота, а недавно је објавио помирење с… »
Њен коментар су сви чекали: Огласила се Јелена након што се Иван помирио са Миљаном: "То ми није потребно"
Блиц 09.08.2024
Ивана Маринковић је супруга Јелена Маринковић преварила у "Елити", након чега је он затражио развод, а сада је она дала јасан коментар на његово помирење са Миљаном Кулић. - Нећу уопште да их коментаришем, јер више немамо… »
Јелена илић проговорила о миљани Кулић и ивану! Дотакла се и Уроша Рајачића: Све сам схватила, не комуницирамо још од...
Курир 09.08.2024
Ивана Маринковић је супруга Јелена Маринковић преварила у "Елити", након чега је он затражио развод, а сада је она дала јасан коментар на његово помирење са Миљаном Кулић. - Нећу уопште да их коментаришем, јер више немамо… »
Све сам схватила још током емисије! Јелена Маринковић жестоко оплела по Ивану и Урошу, признала све јавно, настаће хаос
Ало 09.08.2024
Јелена се дотакла и Уроша и признала у каквим су сада односима. Још увек законита супруга ријалити учесника Ивана Маринковића, Јелена, прокоментарисала је његово помирење са Урошем Рајачићем. Да ствар буде бизарнија, управо је… »
Вести дана »
На тргу Светог Саве грађани Краљева дочекали другу групу студената и младих из Новог Пазара (ВИДЕО)
Глас Шумадије пре 11 минутајош 32 повезане
Грмљавински пљускови за сат времена у Београду: Хитно упозорење РХМЗ (Фото)
Мондо пре 7 минутајош 57 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 6 сатијош 20 повезаних