Повезане вести

ЗЛЗ – Протесте против Рио Тинта организују грађани, а ми их подржавмо

ЗЛЗ – Протесте против Рио Тинта организују грађани, а ми их подржавмо

Став.лифе 09.08.2024
Поводом јучерашњег саопштења за јавност ГрО СНС-а Лесковац о протестима против Рио Тинта огласила се ГГ „За Лесковац заједно“ која у саопштењу за јавност каже да су лесковачки напредњаци покушали да обману грађане и грађанке… »
ГГ За Лесковац – заједно СНС-у: Вечерас се протестује за живот и због злочина над природом

ГГ За Лесковац – заједно СНС-у: Вечерас се протестује за живот и због злочина над природом

Југмедиа 09.08.2024
Опозициона Група грађана ГГ За Лесковац- заједно, оценила је данас да је јучерашње саопштење владајуће Српске странке у Лесковцу – срамота, и да је покуашај обмањивања грађанки и грађана Лесковца од стране тренутног, а ускоро… »
ГГ За Лесковац Заједно: Сапштење покушај обмањивања грађана од стране Цветановића, грађани организују протесте које ми…

ГГ За Лесковац Заједно: Сапштење покушај обмањивања грађана од стране Цветановића, грађани организују протесте које ми…

Југ пресс 09.08.2024
ЛЕСКОВАЦ Срамота! Како другачије назвати саопштење локалног одбора корумпиране организације под називом Српска Напредна Странка од 8.8.2024. године? Јучерашњи покушај обмањивања грађанки и грађана Лесковца од стране… »

Вести дана »