Povezane vesti
Pramenković smenjena sa funkcije predsednice BNV
RTV Novi Pazar 09.08.2024
Misala Pramenković smenjena je odlukom većnika sa funkcije predsednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća. Za njenu smenu glasalo je 20 od 28 prisutnih većnika aktuelnog saziva BNV-a. Pramenković je u obraćanju kazala da ono što se u obrazloženju za njenu… »
Misala Pramenković smenjena sa funkcije predsednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća
Sandžak haber 09.08.2024
Misala Pramenković smenjena je odlukom većnika sa funkcije predsednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća. Za njenu smenu glasalo je 20 od 28 prisutnih većnika aktuelnog saziva BNV-a. Pramenković je u obraćanju kazala je da ono što se u obrazloženju za njenu… »
Misala Pramenković smenjena sa funkcije predsednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća
IndeksOnline 09.08.2024
Misala Pramenković smenjena je odlukom većnika sa funkcije predsednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća. Za njenu smenu glasalo je 20 od 28 prisutnih većnika aktuelnog saziva BNV-a. Pramenković je u obraćanju kazala je da ono što se u obrazloženju za njenu… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 21 minutajoš 47 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 7 satijoš 32 povezane