Povezane vesti
"Nikad ne bih bila s takvim muškarcem, to je odvratno": Katarina Grujić o muževima koji čekaju da im žena donese pare
Mondo 09.08.2024
Pevačica prokomentarisala muškarce koji ne rade, već zavise od svoje nežnije polovine. Pevačica Katarina Grujić uživa u skladnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem s kojim je dobila ćerku Katju. Nekoliko puta je u intervjuima isticala o značaju… »
Katarina Grujić nikad iskrenija: Ne bih mogla da budem sa muškarcem koji čeka da mu ja donesem pare, ja sam...
Kurir 09.08.2024
Pevačica Katarina Grujić je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila ćerku Katju. Pevačica je u skladnom braku sa poznatim fudbalerom, a sada je priznala da nikada ne bi mogla da bude sa muškarcem koji živi na račun žene. - Kako da ne… »
"Ne bih mogla da budem sa muškarcem koji čeka da ja donesem pare" Katarina Grujić nikad žešće: "Meni je to odvratno"
Blic 09.08.2024
Pevačica Katarina Grujić je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila ćerku Katju. Pevačica je u skladnom braku sa poznatim fudbalerom, a sada je priznala da nikada ne bi mogla da bude sa muškarcem koji živi na račun žene. - Kako da ne… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za napad na službeno lice ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 33 minutajoš 33 povezane

Više od 120 nastavnika Filozofskog fakulteta potpisalo peticiju: U ovim uslovima nema ispita
In medija pre 38 minutajoš 30 povezanih

Nakon prohladnog jutra, maksimalna temperatura do 33 stepena
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 40 povezanih