Повезане вести
"Никад не бих била с таквим мушкарцем, то је одвратно": Катарина Грујић о мужевима који чекају да им жена донесе паре
Мондо 09.08.2024
Певачица прокоментарисала мушкарце који не раде, већ зависе од своје нежније половине. Певачица Катарина Грујић ужива у складном браку са фудбалером Марком Гобељићем с којим је добила ћерку Катју. Неколико пута је у интервјуима… »
Катарина Грујић никад искренија: Не бих могла да будем са мушкарцем који чека да му ја донесем паре, ја сам...
Курир 09.08.2024
Певачица Катарина Грујић је у браку са фудбалером Марком Гобељићем, са којим је добила ћерку Катју. Певачица је у складном браку са познатим фудбалером, а сада је признала да никада не би могла да буде са мушкарцем који живи на… »
"Не бих могла да будем са мушкарцем који чека да ја донесем паре" Катарина Грујић никад жешће: "Мени је то одвратно"
Блиц 09.08.2024
Певачица Катарина Грујић је у браку са фудбалером Марком Гобељићем, са којим је добила ћерку Катју. Певачица је у складном браку са познатим фудбалером, а сада је признала да никада не би могла да буде са мушкарцем који живи на… »
Вести дана »
НБС: Девизне резерве у новембру увећане, износе 29,37 милијарди евра
Нова економија пре 38 минутајош 23 повезане
Вучић обилази услужни цетар за легализацију објеката у Гаџином Хану
Еуроневс пре 3 минутајош 19 повезаних
Ђедовић Хандановић и Божиновски о гасном интерконектору Србија-Северна Македонија
НИН пре 8 минутајош 18 повезаних