Povezane vesti
"Nikad ne bih bila s takvim muškarcem, to je odvratno": Katarina Grujić o muževima koji čekaju da im žena donese pare
Mondo 09.08.2024
Pevačica prokomentarisala muškarce koji ne rade, već zavise od svoje nežnije polovine. Pevačica Katarina Grujić uživa u skladnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem s kojim je dobila ćerku Katju. Nekoliko puta je u intervjuima isticala o značaju… »
Katarina Grujić nikad iskrenija: Ne bih mogla da budem sa muškarcem koji čeka da mu ja donesem pare, ja sam...
Kurir 09.08.2024
Pevačica Katarina Grujić je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila ćerku Katju. Pevačica je u skladnom braku sa poznatim fudbalerom, a sada je priznala da nikada ne bi mogla da bude sa muškarcem koji živi na račun žene. - Kako da ne… »
"Ne bih mogla da budem sa muškarcem koji čeka da ja donesem pare" Katarina Grujić nikad žešće: "Meni je to odvratno"
Blic 09.08.2024
Pevačica Katarina Grujić je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila ćerku Katju. Pevačica je u skladnom braku sa poznatim fudbalerom, a sada je priznala da nikada ne bi mogla da bude sa muškarcem koji živi na račun žene. - Kako da ne… »
Vesti dana »

Posle vrelog talasa stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 59 minutajoš 49 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i procene budućih pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 53 povezane

Netanjahu: Cilj Izraela nije okupacija Gaze, već njeno oslobađanje od Hamasa
Beta pre 4 minutajoš 17 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 14 povezanih