Povezane vesti
Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio oca sa mesta trenera
Politika 09.08.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio je oca sa mesta trenera i o tome obavestio javnost objavom na društvenim mrežama. "Teška srca vas obaveštavam da je moja saradnja sa ocem kao trenerom privedena kraju. Više volim da oca zadržim u ulozi oca, i… »
Teška odluka Cicipasa - uručio otkaz ocu
B92 09.08.2024
Dan posle incidenta tokom meča sa Kejom Nišikorijem i porazom od Japanca, Stefanos Cicipas je stavio tačku na saradnju sa svojim ocem Apostolosom. Grčki tensier je danas malo hladnije glave, ali i dalje pod utiskom svega što se dogodilo u Montrealu… »
Cicipas dao „otkaz“ svom ocu – nije mu više trener
Sport klub 09.08.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas objavio je da je raskinuo saradnju sa svojim ocem Apostolosom i da mu više nije trener. Cicipas se na ovakav korak odlučio nakon šokantne eliminacije na Mastersu u Montrealu, od Keija Nišikorija, igrača koji nije ni u… »
Cicipas smenio oca
Sportski žurnal 09.08.2024
Grčki teniser traži novog trener. Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio je oca sa mesta trenera i o tome obavestio javnost objavom na društvenim mrežama. - Teška srca vas obaveštavam da je moja saradnja sa ocem kao trenerom privedena kraju. Više… »
Grčki teniser izgubio kompas? Cicipas smenio oca!
Dnevnik 09.08.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio je oca sa mesta trenera i o tome obavestio javnost objavom na društvenim mrežama. Teška srca vas obaveštavam da je moja saradnja sa ocem kao trenerom privedena kraju. Više volim da oca zadržim u ulozi oca, i to… »
Vesti dana »
VJT: sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor
Politika pre 23 minutajoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 5 satijoš 3 povezane
Vučić razgovarao sa Trampom: "Ameriku velikom, Srbiju pristojnom!" (video)
Pravda pre 48 minutajoš 28 povezanih