Povezane vesti

Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio oca sa mesta trenera

Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio oca sa mesta trenera

Politika 09.08.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio je oca sa mesta trenera i o tome obavestio javnost objavom na društvenim mrežama. "Teška srca vas obaveštavam da je moja saradnja sa ocem kao trenerom privedena kraju. Više volim da oca zadržim u ulozi oca, i… »
Teška odluka Cicipasa - uručio otkaz ocu

Teška odluka Cicipasa - uručio otkaz ocu

B92 09.08.2024
Dan posle incidenta tokom meča sa Kejom Nišikorijem i porazom od Japanca, Stefanos Cicipas je stavio tačku na saradnju sa svojim ocem Apostolosom. Grčki tensier je danas malo hladnije glave, ali i dalje pod utiskom svega što se dogodilo u Montrealu… »
Cicipas dao „otkaz“ svom ocu – nije mu više trener

Cicipas dao „otkaz“ svom ocu – nije mu više trener

Sport klub 09.08.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas objavio je da je raskinuo saradnju sa svojim ocem Apostolosom i da mu više nije trener. Cicipas se na ovakav korak odlučio nakon šokantne eliminacije na Mastersu u Montrealu, od Keija Nišikorija, igrača koji nije ni u… »
Cicipas smenio oca

Cicipas smenio oca

Sportski žurnal 09.08.2024
Grčki teniser traži novog trener. Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio je oca sa mesta trenera i o tome obavestio javnost objavom na društvenim mrežama. - Teška srca vas obaveštavam da je moja saradnja sa ocem kao trenerom privedena kraju. Više… »
Grčki teniser izgubio kompas? Cicipas smenio oca!

Grčki teniser izgubio kompas? Cicipas smenio oca!

Dnevnik 09.08.2024
Grčki teniser Stefanos Cicipas smenio je oca sa mesta trenera i o tome obavestio javnost objavom na društvenim mrežama. Teška srca vas obaveštavam da je moja saradnja sa ocem kao trenerom privedena kraju. Više volim da oca zadržim u ulozi oca, i to… »

Vesti dana »