Povezane vesti
Ranđelović: Još nije gotovo, čeka nas finale
Nedeljnik 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. „Rekao sam da ćemo dati… »
Sava Ranđelović: Još nije gotovo, čeka nas finale
Danas 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. „Rekao sam da ćemo dati… »
Ranđelović posle fantastičnog uspeha delfina: Još nismo završili posao, daćemo 200 posto u finalu!
Kurir 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. "Rekao sam da ćemo dati… »
Ranđelović: Još nije gotovo! Dedović: Nikada ne kalkulišemo; Drašović: Za dva dana je utakmica naših karijera
Sportski žurnal 09.08.2024
Vaterpolisti Srbije plasirali su se treći put uzastopno u finale Olimpijskih igara, pošto su u polufinalu pobedili selekciju SAD 10:6. Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu… »
Vesti dana »

I štoperi, i vezisti i napadači daju golove, asistiraju i rade šta hoće protiv Srbije: Fali još samo da nam golman da gol, na sve još i crveni
Nova pre 21 minutajoš 58 povezanih

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar osuđuje akciju u UN
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 63 povezane

U izraelskom napadu u Kataru ubijeni članovi Hamasa; Bela kuća: 'To ne doprinosi ciljevima Izraela i SAD'
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane

(VIDEO) Nije bilo prijatno: Piksi glasno izviždan po izlasku
Sport klub pre 56 minutajoš 41 povezana

Naprednjaci se uplašili slika iz Nepala, Vučić ih smirivao sa televizije
Ozon press pre 2 satajoš 40 povezanih