Povezane vesti
Ranđelović: Još nije gotovo, čeka nas finale
Nedeljnik 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. „Rekao sam da… »
Sava Ranđelović: Još nije gotovo, čeka nas finale
Danas 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. „Rekao sam da… »
Ranđelović: Još nije gotovo! Dedović: Nikada ne kalkulišemo; Drašović: Za dva dana je utakmica naših karijera
Sportski žurnal 09.08.2024
Vaterpolisti Srbije plasirali su se treći put uzastopno u finale Olimpijskih igara, pošto su u polufinalu pobedili selekciju SAD 10:6. Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu… »
Ranđelović posle fantastičnog uspeha delfina: Još nismo završili posao, daćemo 200 posto u finalu!
Kurir 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. "Rekao sam da ćemo… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale u požaru u prihvatilištu za odrasle u Vojki, 23 evakuisane – objekat bez dozvole i uslova za smeštaj
RTS pre 4 satijoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 6 satijoš 3 povezane
Kad nas ponovo čeka i do 20 stepeni, jedan datum je ključan: Sutra u Srbiji hladno, ponegde i sneg, a potom sledi novi temperaturni šok
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić razgovarao sa predsednikom SAD: Verujem u snažnije partnerstvo sa SAD pod vođstvom Trampa
RTV pre 53 minutajoš 28 povezanih