Povezane vesti
Ranđelović: Još nije gotovo, čeka nas finale
Nedeljnik 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. „Rekao sam da ćemo dati… »
Sava Ranđelović: Još nije gotovo, čeka nas finale
Danas 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. „Rekao sam da ćemo dati… »
Ranđelović posle fantastičnog uspeha delfina: Još nismo završili posao, daćemo 200 posto u finalu!
Kurir 09.08.2024
Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu utakmicu olimpijskog turnira protiv SAD, ali da još nije završila posao jer je čeka borba za odbranu zlatne medalje. "Rekao sam da ćemo dati… »
Ranđelović: Još nije gotovo! Dedović: Nikada ne kalkulišemo; Drašović: Za dva dana je utakmica naših karijera
Sportski žurnal 09.08.2024
Vaterpolisti Srbije plasirali su se treći put uzastopno u finale Olimpijskih igara, pošto su u polufinalu pobedili selekciju SAD 10:6. Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je ekipa bila smirena i odigrala izvanredno današnju polufinalnu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 58 minutajoš 16 povezanih