Povezane vesti
"Tri pevačice ćute o silovanju od strane moćnika" Simonida Milojković o mračnim tajnama estrade: Sada imaju bogate karijere…
Kurir 09.08.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. - Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne… »
"Tri popularne pevačice ćute o silovanju od strane moćnika": Simonida Milojković otkrila zbog čega ne smeju da kažu ni reč…
Blic 09.08.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. - Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Završen protest u Novom Sadu „Slobodo, tu smo“: „Kampus je naš i ostaje slobodan“ (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana