Povezane vesti
"Tri pevačice ćute o silovanju od strane moćnika" Simonida Milojković o mračnim tajnama estrade: Sada imaju bogate…
Kurir 09.08.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. - Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne… »
"Tri popularne pevačice ćute o silovanju od strane moćnika": Simonida Milojković otkrila zbog čega ne smeju da kažu ni…
Blic 09.08.2024
Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković iznela je jednom prilikom tvrdnje o tome da zna za tri pevačice koje su bile silovane od strane moćnika. - Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 10 satijoš 32 povezane
Zatvoreno gradilište na Bežanijskoj kosi: Objekat se gradio bez dozvole
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u karijeri a sada će mu deliti savete! (foto)
Hot sport pre 6 satijoš 29 povezanih
Spartaku derbi Moskve: Stankovićeva četvrta uzastopna pobeda
Sport klub pre 45 minutajoš 28 povezanih