Povezane vesti
"Nećemo da kršimo zakon": Desingerica se oglasio nakon što mu je otkazan nastup u Budvi
Blic 09.08.2024
Dragomir Despić Desingerica nije održao planirani koncert u Budvi 8. avgusta. Muzičar je na svom Instagram storiju objasnio razloge za otkazivanje nastupa, što je razočaralo mnoge fanove. - Žao mi je što se nismo videli na Top Hilu, jer sam imao nekih… »
Desingerica konačno otkrio da li je zabranjen u crnoj gori! Oglasio se nakon otkazivanja nastupa u Budvi i razočarao mnoge…
Kurir 09.08.2024
Dragomir Despić Desingerica nije održao planirani koncert u Budvi 8. avgusta. Muzičar je na svom Instagram storiju objasnio razloge za otkazivanje nastupa, što je razočaralo mnoge fanove. - Žao mi je što se nismo videli na Top Hilu, jer sam imao nekih… »
Vesti dana »

I danas sunčano, na jugu veoma toplo, u ostatku zemlje za tri do šest stepeni svežije
N1 Info pre 35 minutajoš 11 povezanih

Danil Medvedev je bivši teniser sa 29: Rušio je Đokovića, sad stavlja glavu u frižider od sramote
Mondo pre 35 minutajoš 15 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih

''Sve se treslo, potres je bio jak'' Turska u paklu nakon snažnog zemljotresa: Jedna osoba poginula, 29 povređeno (foto)
Alo pre 20 minutajoš 7 povezanih