Povezane vesti

Vučić ponovo na gradilištu u vreme protesta: Govornike nazvao teoretičarima zavere

Vučić ponovo na gradilištu u vreme protesta: Govornike nazvao teoretičarima zavere

N1 Info 09.08.2024
Podeli : Obilazeći izgradnju tunela Iriški venac, opet u vreme kada se održavaju protesti protiv iskopavanja litijuma u gradovima Srbije, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da sinoć to nije uradio već da je prvo slušao ljude koji su govorili na… »
Vučić: Od sledeće nedelje idem u narod, niko me ne može zaustaviti, osim ako me ubiju ili umrem

Vučić: Od sledeće nedelje idem u narod, niko me ne može zaustaviti, osim ako me ubiju ili umrem

B92 09.08.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić obišao je radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta Novi Sad - Ruma gde se osvrnuo na optužbe da svoje obaveze planira u isto vreme kada su i protestni skupovi protiv rudarenja litijuma u… »

Novi magazin 09.08.2024
Obilazeći izgradnju tunela Iriški venac, opet u vreme kada se održavaju protesti protiv iskopavanja litijuma u gradovima Srbije, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da sinoć to nije uradio već da je prvo slušao ljude koji su govorili na… »
Vučić: Za dve i po godine mandata želim da postignem što više, hoću da uđem u udžbenike istorije

Vučić: Za dve i po godine mandata želim da postignem što više, hoću da uđem u udžbenike istorije

Euronews 09.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da želi da iskoristi još dve i po godine predsedničkog mandata, navodeći da hoće da uđe u istorijske udžbenike i čitanke. "Ja sam srećan kada gradimo puteve i pruge, kada gradimo… »
Vučić: Želim da uđem u udžbenike, mogu me zaustaviti jedino ako slučajno budem ubijen ili umrem

Vučić: Želim da uđem u udžbenike, mogu me zaustaviti jedino ako slučajno budem ubijen ili umrem

Radio 021 09.08.2024
Od sledeće nedelje planiram da idem u narod. Pošaljite mi kalendar protesta pa ću da vas obavestim da li ću ići u to vreme, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. "Gde god se pojavim, imaću više naroda koji će želeti da čuju plan za budućnost… »
Vučić potvrdio da je dobio upozorenje iz Rusije

Vučić potvrdio da je dobio upozorenje iz Rusije

B92 09.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje da li "namerno" organizuje svoje događaje u vreme kada su protesti. "Sinoć je bilo posle 20 sati. Čekao sam da se završe protesti, jer sam čekao da čujem važne poruke teoretičara zavere… »

Vesti dana »