Повезане вести

Вучић поново на градилишту у време протеста: Говорнике назвао теоретичарима завере

Вучић поново на градилишту у време протеста: Говорнике назвао теоретичарима завере

Н1 Инфо 09.08.2024
Подели : Обилазећи изградњу тунела Иришки венац, опет у време када се одржавају протести против ископавања литијума у градовима Србије, председник Александар Вучић је рекао да синоћ то није урадио већ да је прво слушао људе… »
Вучић: За две и по године мандата желим да постигнем што више, хоћу да уђем у уџбенике историје

Вучић: За две и по године мандата желим да постигнем што више, хоћу да уђем у уџбенике историје

Еуроневс 09.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да жели да искористи још две и по године председничког мандата, наводећи да хоће да уђе у историјске уџбенике и читанке. "Ја сам срећан када градимо путеве и пруге, када… »

Нови магазин 09.08.2024
Обилазећи изградњу тунела Иришки венац, опет у време када се одржавају протести против ископавања литијума у градовима Србије, председник Александар Вучић је рекао да синоћ то није урадио већ да је прво слушао људе који су… »
Вучић: Од следеће недеље идем у народ, нико ме не може зауставити, осим ако ме убију или умрем

Вучић: Од следеће недеље идем у народ, нико ме не може зауставити, осим ако ме убију или умрем

Б92 09.08.2024
Председник Србије, Александар Вучић обишао је радове на излазном порталу тунела "Иришки венац" у оквиру пројекта Нови Сад - Рума где се осврнуо на оптужбе да своје обавезе планира у исто време када су и протестни скупови против… »
Вучић: Желим да уђем у уџбенике, могу ме зауставити једино ако случајно будем убијен или умрем

Вучић: Желим да уђем у уџбенике, могу ме зауставити једино ако случајно будем убијен или умрем

Радио 021 09.08.2024
Од следеће недеље планирам да идем у народ. Пошаљите ми календар протеста па ћу да вас обавестим да ли ћу ићи у то време, рекао је председник Александар Вучић. "Где год се појавим, имаћу више народа који ће желети да чују план… »
Вучић потврдио да је добио упозорење из Русије

Вучић потврдио да је добио упозорење из Русије

Б92 09.08.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је на питање да ли "намерно" организује своје догађаје у време када су протести. "Синоћ је било после 20 сати. Чекао сам да се заврше протести, јер сам чекао да чујем важне поруке… »

Вести дана »