Povezane vesti
Vučić ponovo na gradilištu u vreme protesta: Govornike nazvao teoretičarima zavere
N1 Info 09.08.2024
Podeli : Obilazeći izgradnju tunela Iriški venac, opet u vreme kada se održavaju protesti protiv iskopavanja litijuma u gradovima Srbije, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da sinoć to nije uradio već da je prvo slušao ljude koji su govorili na… »
Vučić: Od sledeće nedelje idem u narod, niko me ne može zaustaviti, osim ako me ubiju ili umrem
B92 09.08.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić obišao je radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta Novi Sad - Ruma gde se osvrnuo na optužbe da svoje obaveze planira u isto vreme kada su i protestni skupovi protiv rudarenja litijuma u… »
Vučić ponovo na gradilištu u vreme protesta: Govornike nazvao teoretičarima zavere
Novi magazin 09.08.2024
Obilazeći izgradnju tunela Iriški venac, opet u vreme kada se održavaju protesti protiv iskopavanja litijuma u gradovima Srbije, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da sinoć to nije uradio već da je prvo slušao ljude koji su govorili na… »
Vučić: Za dve i po godine mandata želim da postignem što više, hoću da uđem u udžbenike istorije
Euronews 09.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da želi da iskoristi još dve i po godine predsedničkog mandata, navodeći da hoće da uđe u istorijske udžbenike i čitanke. "Ja sam srećan kada gradimo puteve i pruge, kada gradimo… »
Vučić: Želim da uđem u udžbenike, mogu me zaustaviti jedino ako slučajno budem ubijen ili umrem
Radio 021 09.08.2024
Od sledeće nedelje planiram da idem u narod. Pošaljite mi kalendar protesta pa ću da vas obavestim da li ću ići u to vreme, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. "Gde god se pojavim, imaću više naroda koji će želeti da čuju plan za budućnost… »
Vučić potvrdio da je dobio upozorenje iz Rusije
B92 09.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje da li "namerno" organizuje svoje događaje u vreme kada su protesti. "Sinoć je bilo posle 20 sati. Čekao sam da se završe protesti, jer sam čekao da čujem važne poruke teoretičara zavere… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 8 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane