Povezane vesti

Kakvu ženu sada traži Haris Džinović: Mora da bude normalna!

Kakvu ženu sada traži Haris Džinović: Mora da bude normalna!

Svet plus 09.08.2024
Nakon razvoda od dugogodišnje supruge Meline, poznati folker Haris Džinović nije prestao da privlači pažnju javnosti. Haris je nedavno otvoreno govorio o svojim planovima za novu ljubav i otkrio kakve zahteve ima za svoju buduću partnerku. Između… »
Haris otkrio sve o novoj devojci, pa potkačio Melinu: Ona nije znala ni jaje da ispeče

Haris otkrio sve o novoj devojci, pa potkačio Melinu: Ona nije znala ni jaje da ispeče

Svet & Skandal 09.08.2024
Nova devojka Harisa Džinovića mora biti normalna, kaže on Tek što se posle više od 20 godina ljubavi razveo od Meline, nova devojka Harisa Džinovića postala je tema medija. Ata images – Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan – rekao… »
„Spreman sam za novu ljubav“ Haris DžINOVIĆ žestoko potkačio melinu: Emotivno sam dostupan i sada tražim normalnu…

„Spreman sam za novu ljubav“ Haris DžINOVIĆ žestoko potkačio melinu: Emotivno sam dostupan i sada tražim normalnu…

Dnevnik 09.08.2024
Melina i Haris Džinović nedavno su se razveli, a o krahu njihove ljubavi ne prestaje da se priča. Haris je nedugo nakon pucanja braka priznao da je spreman za novu ljubav, te otkrio kakvu partnerku traži. Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno… »

Vesti dana »