Povezane vesti
Dečak izašao iz vrtića u CG, pa šetao sam magistralom! Pronašli ga uplakanog i uplašenog, vaspitačice suspendovane
Mondo 09.08.2024
Dečak je izašao sam iz vrtića u Crnoj Gori i šetao magistralom. Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove. "Moj sin rekao mi je da… »
Drama u vrtiću u Zeti: Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu, pronašli ga uplakanog i uplašenog
RINA 09.08.2024
Drama u vrtiću u Zeti: Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu, pronašli ga uplakanog i uplašenog Zeta – Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete… »
Drama u vrtiću u Zeti: Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu
Telegraf 09.08.2024
Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mera suspenzije. Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove. "Moj sin… »
Vesti dana »

Đoković posle plasmana u polufinale: "Ako ste se pitali zašto još igram – ovo je razlog!"
Dnevnik pre 10 minutajoš 7 povezanih

SAD stavile veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN o prekidu vatre u Pojasu Gaze
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana

Zaharova: Verujemo da će Srbija preduzeti mere da spreči izvoz oružja na pogrešne adrese
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

MUP saopštio: Privedena četvorica mladića zbog sumnje da su pretukli studenta
Danas pre 5 minutajoš 2 povezane