Povezane vesti
Dečak izašao iz vrtića u CG, pa šetao sam magistralom! Pronašli ga uplakanog i uplašenog, vaspitačice suspendovane
Mondo 09.08.2024
Dečak je izašao sam iz vrtića u Crnoj Gori i šetao magistralom. Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove. "Moj sin rekao mi je da… »
Drama u vrtiću u Zeti: Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu, pronašli ga uplakanog i uplašenog
RINA 09.08.2024
Drama u vrtiću u Zeti: Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu, pronašli ga uplakanog i uplašenog Zeta – Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete… »
Drama u vrtiću u Zeti: Petogodišnje dete samo išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu
Telegraf 09.08.2024
Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mera suspenzije. Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove. "Moj sin… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 41 povezana
"Pokušaj hibridnog rata": Kome ide u prilog eksplozija na kanalu kod Zubinog Potoka i hoćemo li saznati rezultat istrage
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Nakon optužbi premijera: Skup podrške učenicima i nastavnicima u N. Sadu
Al Jazeera pre 4 satijoš 26 povezanih