Повезане вести

Дечак изашао из вртића у ЦГ, па шетао сам магистралом! Пронашли га уплаканог и уплашеног, васпитачице суспендоване

Дечак изашао из вртића у ЦГ, па шетао сам магистралом! Пронашли га уплаканог и уплашеног, васпитачице суспендоване

Мондо 09.08.2024
Дечак је изашао сам из вртића у Црној Гори и шетао магистралом. Права драма одиграла се у вртићу Звијездани врт у општини Зета надомак Подгорице, након што је петогодишње дете само изашло и напустило зграду ове установе. "Мој… »
Драма у вртићу у Зети: Петогодишње дете само ишетало из зграде и изашло на магистралу, пронашли га уплаканог и уплашеног

Драма у вртићу у Зети: Петогодишње дете само ишетало из зграде и изашло на магистралу, пронашли га уплаканог и уплашеног

РИНА 09.08.2024
Драма у вртићу у Зети: Петогодишње дете само ишетало из зграде и изашло на магистралу, пронашли га уплаканог и уплашеног Зета – Права драма одиграла се у вртићу Звијездани врт у општини Зета надомак Подгорице, након што је… »
Драма у вртићу у Зети: Петогодишње дете само ишетало из зграде и изашло на магистралу

Драма у вртићу у Зети: Петогодишње дете само ишетало из зграде и изашло на магистралу

Телеграф 09.08.2024
До окончања дисциплинског поступка запосленима је изречена мера суспензије. Права драма одиграла се у вртићу Звијездани врт у општини Зета надомак Подгорице, након што је петогодишње дете само изашло и напустило зграду ове… »

Вести дана »