Povezane vesti
„Pevala sam nekim bivšim momcima na svadbi, što da ne, to je moj posao“: Pevačica otkrila – „Svi su me varali“
Nova 09.08.2024
: Pevačica Aleksandra Ristanović je u emisiji "Ispovest" govorila iskreno o ljubavnim brodolomima koje je doživela. Aleksandra Ristanović je na estradi je od 2003. godine, a do danas iza sebe ima uspehe na mnogobrojnim festivalima. Poslednji u nizu je… »
"Ne volim da se skidam u Budvi, odem lepo u Šušanj": Poznata pevačica nepoznatim detaljima zagolicala maštu
Mondo 09.08.2024
Pevačica Aleksandra Ristanović otkrila je zašto nikada nije želela da bude u žiži javnosti. Pevačica Aleksandra Ristanović je prošle godine u maju, nakon pobede na festivalu "Sabor narodne muzike Srbije", gostovala u emisiji "Ispovest", gde je otvorila… »
Vesti dana »

Vučić na večeri kod danskog kralja povodom održavanja Samita Evropske političke zajednice
Beta pre 36 minutajoš 16 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih

Srpski reprezentativac potpisuje ugovor od 62 miliona! Poznato gde će Nikola Jović nastaviti karijeru
Kurir pre 26 minutajoš 11 povezanih