Повезане вести

Србију обрадовала сребром, а у бикинију је бомба: Скинула кацигу и опрему, Александра је као авион

Србију обрадовала сребром, а у бикинију је бомба: Скинула кацигу и опрему, Александра је као авион

Мондо 10.08.2024
Српска теквондосткиња Александра Перишић дефинитивно је једна од наших најлепших спортисткиња. Српска теквондисткиња Александра Перишић донела је нашој земљи сребрну медаљу са Олимпијских игара у Паризу. У финалном мечу… »
Александра Перишић: Велика ми је част што сам освојила ову вредну медаљу за Србију

Александра Перишић: Велика ми је част што сам освојила ову вредну медаљу за Србију

Спортски журнал 10.08.2024
Српска теквондисткиња је у петак увече освојила сребрну медаљу и тако донела нашој држави пету медаљу у теквонду на Играма, после Милице Мандић (два злата) и Тијане Богдановић (сребро и бронза). Српска теквондосткиња… »
Светислав Пешић у Српској кући поручио: А сад да прославимо право, интензивно, добро и јако!

Светислав Пешић у Српској кући поручио: А сад да прославимо право, интензивно, добро и јако!

Вечерње новости 10.08.2024
Свечано је било вечерас у Српској кући у Паризу. Фото: Горан Чворовић Велики аплауз се отегао када су у салу закорачили стручни штаб кошаркаша на челу са селектором Светиславом Пешићем и сребрна Александра Перишић. Потекао је и… »
Јуче сребро за Александру, данас кошаркаши за бронзу, сутра ватерполисти за злато

Јуче сребро за Александру, данас кошаркаши за бронзу, сутра ватерполисти за злато

Време 10.08.2024
Српска теквондисткиња Александра Перишић донела је прво сребро Србији на Олимпијским играма. Српски ватерполисти ће се у недељу борити за трећу узастопну златну медаљу са Хрватском, док ће кошаркаши играти за бронзу против… »
Сузе сјајне Александре и народњаци који грме до ла манша: Феноменалан дочек у Олимпијском селу! (видео)

Сузе сјајне Александре и народњаци који грме до ла манша: Феноменалан дочек у Олимпијском селу! (видео)

Хот спорт 10.08.2024
Дочекана је уз музику и много емоција! Александра Перишић, српска теквондисткиња, освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Паризу након узбудљиве финалне борбе против Мађарице Вивијане Мартон. У мечу препуном… »
Шампионски дочек Александре Перишић у олимпијском селу

Шампионски дочек Александре Перишић у олимпијском селу

Спортске.нет 10.08.2024
Теквондисткиња Александра Перишић донела је Србији прво сребро на Олимпијским играма у Паризу, после злата Новака Ђоковића и Дамира Микеца и Зоране Аруновић. Перишићева је изгубила у финалу од Мађарице Вивијен Мартон у обе… »
Српско село весело! Погледајте дочек за "сребрну" Александру Перишић (ВИДЕО)

Српско село весело! Погледајте дочек за "сребрну" Александру Перишић (ВИДЕО)

Вечерње новости 10.08.2024
Весело је било у српском делу олимпијског села у петак увече. Негде око поноћи прослављено је сребро Александре Перишић, а међу онима који су дочекали сјајну теквондискињу били су и ватерполисти. ФОТО: Тањуг/АП Перишићева је… »
Перишић: Драго ми је што сам Србији освојила медаљу, жао ми је што није златна

Перишић: Драго ми је што сам Србији освојила медаљу, жао ми је што није златна

Радио 021 10.08.2024
Репрезентативка Србије у теквонду Александра Перишић изјавила је да је срећна што је донела медаљу Србији на Олимпијским играма у Паризу, али да јој је жао што то није златна медаља. "Драго ми је што сам успела да освојим… »
Грми Стоја код Срба у Олимпијском селу: Погледајте дочек за "сребрну" Александру, ту су торта, прскалице...

Грми Стоја код Срба у Олимпијском селу: Погледајте дочек за "сребрну" Александру, ту су торта, прскалице...

Телеграф 10.08.2024
Дивна атмосфера. Читава Србија је поносна, млада Александра Перишић је дошла до невероватног успеха на Олимпијским играма у Паризу где је освојила сребрну медаљу у теквондоу. Она је поражена у финалу од Мађарице Вивијане Мартон… »
Александра Перишић жали због пораза у финалу: Поносна сам, али нисам срећна, јер дошла сам по злато

Александра Перишић жали због пораза у финалу: Поносна сам, али нисам срећна, јер дошла сам по злато

Данас 10.08.2024
Александра Перишић, која је у таеквонду освојила сребрну медаљу у категорији до 67 кг, грцала је дајући изјаву за РТС непосредно после финалне борбе с Мађарицом Вивијаном Мартон. Њене сузе су откриле жал за олимпијским троном… »
Таеквондо опет донео медаљу Србији: Александра Перишић је олимпијска вицешампионка

Таеквондо опет донео медаљу Србији: Александра Перишић је олимпијска вицешампионка

Данас 10.08.2024
У трећој борби спрских олимпијаца за златну медаљу у Паризу злато није и стављено око врата, али је таеквондо још једном оправдао да је национална олимпијска узданица. Александра Перишић (22) освојила је сребро. Краљица! Главу… »
Са контроверзама на трон: Алжирска боксерка Иман Хелиф олимпијска шампионка (ВИДЕО)

Са контроверзама на трон: Алжирска боксерка Иман Хелиф олимпијска шампионка (ВИДЕО)

Данас 09.08.2024
Иман Хелиф (25), боксерка из Алжира која је изазвала контроверзе на Олимпијским играма у Паризу због своје полне припадности, освојила је златну медаљу у категорији 66 кг. У финалу је победила Кинескињу Љу Јанг са 5:0. Алжиру… »

Вести дана »