Повезане вести
Србију обрадовала сребром, а у бикинију је бомба: Скинула кацигу и опрему, Александра је као авион
Мондо 10.08.2024
Српска теквондосткиња Александра Перишић дефинитивно је једна од наших најлепших спортисткиња. Српска теквондисткиња Александра Перишић донела је нашој земљи сребрну медаљу са Олимпијских игара у Паризу. У финалном мечу… »
Александра Перишић: Велика ми је част што сам освојила ову вредну медаљу за Србију
Спортски журнал 10.08.2024
Српска теквондисткиња је у петак увече освојила сребрну медаљу и тако донела нашој држави пету медаљу у теквонду на Играма, после Милице Мандић (два злата) и Тијане Богдановић (сребро и бронза). Српска теквондосткиња… »
Светислав Пешић у Српској кући поручио: А сад да прославимо право, интензивно, добро и јако!
Вечерње новости 10.08.2024
Свечано је било вечерас у Српској кући у Паризу. Фото: Горан Чворовић Велики аплауз се отегао када су у салу закорачили стручни штаб кошаркаша на челу са селектором Светиславом Пешићем и сребрна Александра Перишић. Потекао је и… »
Јуче сребро за Александру, данас кошаркаши за бронзу, сутра ватерполисти за злато
Време 10.08.2024
Српска теквондисткиња Александра Перишић донела је прво сребро Србији на Олимпијским играма. Српски ватерполисти ће се у недељу борити за трећу узастопну златну медаљу са Хрватском, док ће кошаркаши играти за бронзу против… »
Сузе сјајне Александре и народњаци који грме до ла манша: Феноменалан дочек у Олимпијском селу! (видео)
Хот спорт 10.08.2024
Дочекана је уз музику и много емоција! Александра Перишић, српска теквондисткиња, освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Паризу након узбудљиве финалне борбе против Мађарице Вивијане Мартон. У мечу препуном… »
Шампионски дочек Александре Перишић у олимпијском селу
Спортске.нет 10.08.2024
Теквондисткиња Александра Перишић донела је Србији прво сребро на Олимпијским играма у Паризу, после злата Новака Ђоковића и Дамира Микеца и Зоране Аруновић. Перишићева је изгубила у финалу од Мађарице Вивијен Мартон у обе… »
Српско село весело! Погледајте дочек за "сребрну" Александру Перишић (ВИДЕО)
Вечерње новости 10.08.2024
Весело је било у српском делу олимпијског села у петак увече. Негде око поноћи прослављено је сребро Александре Перишић, а међу онима који су дочекали сјајну теквондискињу били су и ватерполисти. ФОТО: Тањуг/АП Перишићева је… »
Перишић: Драго ми је што сам Србији освојила медаљу, жао ми је што није златна
Радио 021 10.08.2024
Репрезентативка Србије у теквонду Александра Перишић изјавила је да је срећна што је донела медаљу Србији на Олимпијским играма у Паризу, али да јој је жао што то није златна медаља. "Драго ми је што сам успела да освојим… »
Грми Стоја код Срба у Олимпијском селу: Погледајте дочек за "сребрну" Александру, ту су торта, прскалице...
Телеграф 10.08.2024
Дивна атмосфера. Читава Србија је поносна, млада Александра Перишић је дошла до невероватног успеха на Олимпијским играма у Паризу где је освојила сребрну медаљу у теквондоу. Она је поражена у финалу од Мађарице Вивијане Мартон… »
Александра Перишић жали због пораза у финалу: Поносна сам, али нисам срећна, јер дошла сам по злато
Данас 10.08.2024
Александра Перишић, која је у таеквонду освојила сребрну медаљу у категорији до 67 кг, грцала је дајући изјаву за РТС непосредно после финалне борбе с Мађарицом Вивијаном Мартон. Њене сузе су откриле жал за олимпијским троном… »
Таеквондо опет донео медаљу Србији: Александра Перишић је олимпијска вицешампионка
Данас 10.08.2024
У трећој борби спрских олимпијаца за златну медаљу у Паризу злато није и стављено око врата, али је таеквондо још једном оправдао да је национална олимпијска узданица. Александра Перишић (22) освојила је сребро. Краљица! Главу… »
Са контроверзама на трон: Алжирска боксерка Иман Хелиф олимпијска шампионка (ВИДЕО)
Данас 09.08.2024
Иман Хелиф (25), боксерка из Алжира која је изазвала контроверзе на Олимпијским играма у Паризу због своје полне припадности, освојила је златну медаљу у категорији 66 кг. У финалу је победила Кинескињу Љу Јанг са 5:0. Алжиру… »
Вести дана »
УЖИВО: Криза на Блиском истоку: Ракете из Либана ка северу Израела, ИДФ узвраћа ударима у Ирану и Бејруту
Еуроневс пре 22 минутајош 23 повезане
ВИДЕО "Ово су ти Јокићеве лудорије, као да је снајпериста у дворани": Коментатори ударили на Јокића због понашања - Ривали се хватали за главу, поткрала се псовка у преносу
Нова пре 22 минутајош 37 повезаних
Први авион из Дубаија ушао у Србију: Ускоро слеће на београдски аеродром
Аеро.рс пре 1 сатјош 24 повезане
Рубио брани америчке ударе на иранске циљеве, поручује да 'најтежи ударци' тек слиједе
Слободна Европа пре 7 минутајош 15 повезаних