Povezane vesti
Srbiju obradovala srebrom, a u bikiniju je bomba: Skinula kacigu i opremu, Aleksandra je kao avion
Mondo 10.08.2024
Srpska tekvondostkinja Aleksandra Perišić definitivno je jedna od naših najlepših sportistkinja. Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić donela je našoj zemlji srebrnu medalju sa Olimpijskih igara u Parizu. U finalnom meču izgubila je od… »
Aleksandra Perišić: Velika mi je čast što sam osvojila ovu vrednu medalju za Srbiju
Sportski žurnal 10.08.2024
Srpska tekvondistkinja je u petak uveče osvojila srebrnu medalju i tako donela našoj državi petu medalju u tekvondu na Igrama, posle Milice Mandić (dva zlata) i Tijane Bogdanović (srebro i bronza). Srpska tekvondostkinja Aleksandra Perišić rekla je… »
Svetislav Pešić u Srpskoj kući poručio: A sad da proslavimo pravo, intenzivno, dobro i jako!
Večernje novosti 10.08.2024
Svečano je bilo večeras u Srpskoj kući u Parizu. Foto: Goran Čvorović Veliki aplauz se otegao kada su u salu zakoračili stručni štab košarkaša na čelu sa selektorom Svetislavom Pešićem i srebrna Aleksandra Perišić. Potekao je i šampanjac… »
Juče srebro za Aleksandru, danas košarkaši za bronzu, sutra vaterpolisti za zlato
Vreme 10.08.2024
Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić donela je prvo srebro Srbiji na Olimpijskim igrama. Srpski vaterpolisti će se u nedelju boriti za treću uzastopnu zlatnu medalju sa Hrvatskom, dok će košarkaši igrati za bronzu protiv Nemačke. Srpska… »
Suze sjajne Aleksandre i narodnjaci koji grme do la manša: Fenomenalan doček u Olimpijskom selu! (video)
Hot sport 10.08.2024
Dočekana je uz muziku i mnogo emocija! Aleksandra Perišić, srpska tekvondistkinja, osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu nakon uzbudljive finalne borbe protiv Mađarice Vivijane Marton. U meču prepunom dinamike i intenziteta… »
Šampionski doček Aleksandre Perišić u olimpijskom selu
Sportske.net 10.08.2024
Tekvondistkinja Aleksandra Perišić donela je Srbiji prvo srebro na Olimpijskim igrama u Parizu, posle zlata Novaka Đokovića i Damira Mikeca i Zorane Arunović. Perišićeva je izgubila u finalu od Mađarice Vivijen Marton u obe runde. Koliko joj je… »
Srpsko selo veselo! Pogledajte doček za "srebrnu" Aleksandru Perišić (VIDEO)
Večernje novosti 10.08.2024
Veselo je bilo u srpskom delu olimpijskog sela u petak uveče. Negde oko ponoći proslavljeno je srebro Aleksandre Perišić, a među onima koji su dočekali sjajnu tekvondiskinju bili su i vaterpolisti. FOTO: Tanjug/AP Perišićeva je Srbiji donela… »
Perišić: Drago mi je što sam Srbiji osvojila medalju, žao mi je što nije zlatna
Radio 021 10.08.2024
Reprezentativka Srbije u tekvondu Aleksandra Perišić izjavila je da je srećna što je donela medalju Srbiji na Olimpijskim igrama u Parizu, ali da joj je žao što to nije zlatna medalja. "Drago mi je što sam uspela da osvojim medalju za Srbiju. Žao… »
Grmi Stoja kod Srba u Olimpijskom selu: Pogledajte doček za "srebrnu" Aleksandru, tu su torta, prskalice...
Telegraf 10.08.2024
Divna atmosfera. Čitava Srbija je ponosna, mlada Aleksandra Perišić je došla do neverovatnog uspeha na Olimpijskim igrama u Parizu gde je osvojila srebrnu medalju u tekvondou. Ona je poražena u finalu od Mađarice Vivijane Marton, ali je bez obzira… »
Taekvondo opet doneo medalju Srbiji: Aleksandra Perišić je olimpijska vicešampionka
Danas 10.08.2024
U trećoj borbi sprskih olimpijaca za zlatnu medalju u Parizu zlato nije i stavljeno oko vrata, ali je taekvondo još jednom opravdao da je nacionalna olimpijska uzdanica. Aleksandra Perišić (22) osvojila je srebro. Kraljica! Glavu gore… »
Aleksandra Perišić žali zbog poraza u finalu: Ponosna sam, ali nisam srećna, jer došla sam po zlato
Danas 10.08.2024
Aleksandra Perišić, koja je u taekvondu osvojila srebrnu medalju u kategoriji do 67 kg, grcala je dajući izjavu za RTS neposredno posle finalne borbe s Mađaricom Vivijanom Marton. Njene suze su otkrile žal za olimpijskim tronom. „Drago min je što… »
Sa kontroverzama na tron: Alžirska bokserka Iman Helif olimpijska šampionka (VIDEO)
Danas 09.08.2024
Iman Helif (25), bokserka iz Alžira koja je izazvala kontroverze na Olimpijskim igrama u Parizu zbog svoje polne pripadnosti, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji 66 kg. U finalu je pobedila Kineskinju Lju Jang sa 5:0. Alžiru je donela prvu medalju u… »
Vesti dana »
Goran Ješić nakon puštanja iz pritvora: Prostor nedostojan za ljude u 21. veku
Vreme pre 14 minutajoš 24 povezane
Evo kada će prestati da pada sneg u Beogradu: Prodor hladnog fronta, ovo je vremenska prognoza za vikend
Kurir pre 3 satajoš 40 povezanih