Повезане вести

Богдановић: Кад је добра дружина све је лагано, свака нам част људи

Богдановић: Кад је добра дружина све је лагано, свака нам част људи

Радио 021 10.08.2024
Богдан Богдановић је досад имао четири сребрне медаље као репрезентативац Србије, а сада је као капитен "Орлове" предводио до бронзе на Олимпијским играма. У изјави за медије после утакмице нагласио је атмосферу у националној… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Словенка златна у пењању, Србији бронза у кошарци, опроштај легенде маратона

Олимпијске игре у Паризу 2024: Словенка златна у пењању, Србији бронза у кошарци, опроштај легенде маратона

Јужне вести 10.08.2024
ДАНИЕЛ ИРУНГУ/ЕПА-ЕФЕ/РЕКС/Схуттерстоцк Јања Гарнбрет током олимпијског финала Словенији злато, Србији бронза 15. дана такмичења Олимпијских игара у Паризу. Словенка Јања Гарнбрет одбранила је злато из Токија пре три године и… »
"Бравоооооо!" Цеца Ражнатовић одушевљена бронзаном медаљом српских кошаркаша на Олимпијским играма

"Бравоооооо!" Цеца Ражнатовић одушевљена бронзаном медаљом српских кошаркаша на Олимпијским играма

Телеграф 10.08.2024
Препоручујемо. Српска кошаркашка репрезентација освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, победивши Немачку резултатом 93:83. Ова изванредна победа дошла је након пораза од селекције САД и донела велику радост… »
ВИДЕО - Срби славе у кафићу, стижу ли на доделу?!

ВИДЕО - Срби славе у кафићу, стижу ли на доделу?!

Спортске.нет 10.08.2024
Док чекамо доделу медаља на олимпијском турниру за кошаркаше у хали "Берси", приказаћемо вам детаље са прославе репрезентације Србије, која је јутрос победом против Немачке освојила бронзу. Наши кошаркаши су се опустили у… »
Богдановић: Захвалан што сам капитен оваквог тима

Богдановић: Захвалан што сам капитен оваквог тима

Спортски журнал 10.08.2024
Србија је у мечу за бронзану медаљу на Играма победила Немачку 93:83. Капитен Богдан Богдановић са 16 поена у финалу допринео је олимпијској бронзи: - Јао, пресрећан сам, мајке ми. Толико је било тешко опоравити се после оног… »
Ево када кошаркаши Србије стижу у Београд после бронзе у Паризу

Ево када кошаркаши Србије стижу у Београд после бронзе у Паризу

Нова 10.08.2024
: Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу победом над Немачком 93:83. Обезбедили су тако пету медаљу за нашу земљу у Паризу, а није их сломио ни болан пораз од Сједињених Држава у… »
„Освојили су дрвену медаљу“: Маринковић кроз осмех о освети Немцима и бронзи Србије

„Освојили су дрвену медаљу“: Маринковић кроз осмех о освети Немцима и бронзи Србије

Нова 10.08.2024
: Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу победом над Немачком 93:83. Србија је захваљујући Николи Јокићу, Васи Мицићу, Богдану Богдановићу, Вањи Маринковићу и осталима дошла до медаље тако… »
Богдан Богдановић прве честитке за бронзу примио од Кармела Ентонија (ФОТО)

Богдан Богдановић прве честитке за бронзу примио од Кармела Ентонија (ФОТО)

Данас 10.08.2024
На мечу кошаркаша Србије и Немачке за олимпијску бронзану медаљу један од гледалаца из првих редова тик уз терен био је прослављени амерички кошаркаш Кармело Ентони (40), троструки узастопни освајач злата са САД (2008-16)… »
Богдановић капитен: Пресрећан сам, мајке ми, ово је један од најбољих тимова у којем сам играо

Богдановић капитен: Пресрећан сам, мајке ми, ово је један од најбољих тимова у којем сам играо

Данас 10.08.2024
Капитен Србије Богдан Богдановић је после освојене бронзане медаље пригрлио Василија Мицића, огрнутог српском заставом, а онда је стао пред камеру РТС за изјаву. „Јао, пресрећан сам, мајке ми, што смо освојили ово. Није било… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Кошаркаши Србије надиграли Немце у борби за олимпијску бронзу, Јокић ушао у историју

Олимпијске игре у Паризу 2024: Кошаркаши Србије надиграли Немце у борби за олимпијску бронзу, Јокић ушао у историју

Блиц 10.08.2024
„Надам се да ће бронза сијати златним сјајем", рекао је српски плејмејкер Алекса Аврамовић после горког пораза од Американаца у полуфиналу олимпијског турнира. Тако и би! У херојској борби за бронзану медаљу непоколебљиви… »
"Јао, пресрећан сам, мајке ми" Богданове речи после олимпијске бронзе одјекују планетом: Ми смо сви једнаки, показали смо…

"Јао, пресрећан сам, мајке ми" Богданове речи после олимпијске бронзе одјекују планетом: Ми смо сви једнаки, показали смо…

Курир 10.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије завршила је свој меч за бронзану медаљу на Олимпијским играма. Освојили су "Орлови" бронзу, срушили су Немце, а Богдан Богдановић није крио задовољство због тога. - Јао, пресрећан сам, мајке ми… »
Кошаркаши Србије освојили бронзу на Олимпијским играма

Кошаркаши Србије освојили бронзу на Олимпијским играма

Радио сто плус 10.08.2024
Србију је до победе предводио Никола Јокић са 19 поена, 12 скокова и 11 асистенција. Он је данас постао четврти играч у историји Игара који је успео да забележи трипл-дабл на једном мечу. Јокића су пратили Василије Мицић са 19… »
ФИБА на српском честитала Србији: Нису нам дали у финале, па се јавили после бронзе!

ФИБА на српском честитала Србији: Нису нам дали у финале, па се јавили после бронзе!

Мондо 10.08.2024
ФИБА је честитала Србији на великом успеху и бронзи. Сија бронза као злато, кошаркаши Србије победили су Немачку у мечу за треће место, донели су још једно одличје на Олимпијским играма и обрадовали нацију (93:83). Честитке стижу… »
Погледајте срамотно понашање Немаца: Изгубили бронзу против Србије, па шокирали судије (видео)

Погледајте срамотно понашање Немаца: Изгубили бронзу против Србије, па шокирали судије (видео)

Мондо 10.08.2024
Да ли је могуће да су се Немци после свега жалили на суђење код арбитара? Против Србије која је највише оштећена на целом турниру... Кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу… »
ФИБА: Сви за једног, један за сви

ФИБА: Сви за једног, један за сви

Спортски журнал 10.08.2024
Србија је у мечу за бронзану медаљу на Играма победила Немачку 93:83. После меча за бронзану медаљу ФИБА је кратко, уз пригодну слику Орлова са медаљом, твитнула. - Сви за једног, један за сви. Србија је освојила бронзу. СВИ… »
"Хвала што се реч: 'Србија' изговара са поносом" Естрада слави победу наших кошаркаша: "Ова брозна сија као злато"

"Хвала што се реч: 'Србија' изговара са поносом" Естрада слави победу наших кошаркаша: "Ова брозна сија као злато"

Блиц 10.08.2024
Репрезентација Србије победила је Немачку у мечу и освојила бронзу на Олимпијским играма у Паризу. Читава Србија слави због освојене бронзе, а наша естрада одмах се огласила на друштвеним мрежама. - Хвала вам! Хвала што нам у ова… »
"Ваша бронза је за нас злато" Драгана Мирковић честитала кошаркашима на великом успеху на Олимпијским играма! Понос

"Ваша бронза је за нас злато" Драгана Мирковић честитала кошаркашима на великом успеху на Олимпијским играма! Понос

Курир 10.08.2024
Највећа балкаска звезда Драгана Мирковић честитала је српским коштаркашима освојену бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Наши момци су савладали у борби за треће место Немачку резултатом 93:83. Момци, ваша бронза је… »
Срећа којој нема краја - српски кошаркаши пали у транс после бронзе! Радовали се као деца, ове фотке су одушевиле планету…

Срећа којој нема краја - српски кошаркаши пали у транс после бронзе! Радовали се као деца, ове фотке су одушевиле планету…

Курир 10.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије савладала је Немачку резултатом 93:83 и стигла до бронзе на Олимпијским играма у Паризу. Наш фоторепортер са лица места направио је спектакуларне фотографије славља наших кошаркаша и можете их… »
Јокић је прво код њих отрчао: Дирљиве сцене са Олимпијских игара, ово је разнежило све

Јокић је прво код њих отрчао: Дирљиве сцене са Олимпијских игара, ово је разнежило све

Мондо 10.08.2024
Никола Јокић је после освајање бронзе прво отрчао до ћерке Огњена, супруге Наталије и браће Страхиње и Немање. Србија је освојила бронзану медаљу на Олимпијским играма, победила је Немачку у мечу за треће место (93:83). Сви… »
"Пресрећан сам, мајке ми!" Први утисци након бронзе: Богдан захвалан тиму, Васи највећи успех!

"Пресрећан сам, мајке ми!" Први утисци након бронзе: Богдан захвалан тиму, Васи највећи успех!

Мондо 10.08.2024
Српски кошаркаши изнели своје импресије након победе против Немачке. Кошаркашка репрезентацја Србије стигла је до бронзане медаље на Олимпијским играма у Паризу, победом над Немачком (93:83) у мечу за треће место. Заблистала је… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Србији бронза у кошарци, опроштај легенде маратона

Олимпијске игре у Паризу 2024: Србији бронза у кошарци, опроштај легенде маратона

Данас 10.08.2024
Неколико спортиста и тимова са Балкана боре се за нове медаље на Олимпијским играма у Паризу. Петнаестог дана такмичења, мушка кошаркашка репрезентација Србије победила је Немачку 93:83 и освојила бронзану медаљу. Србија је… »

НИН 10.08.2024
"Надам се да ће бронза сијати златним сјајем", рекао је српски плејмејкер Алекса Аврамовић после горког пораза од Американаца у полуфиналу олимпијског турнира. Тако и би! У херојској борби за бронзану медаљу непоколебљиви… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Србији бронза у кошарци

Олимпијске игре у Паризу 2024: Србији бронза у кошарци

НИН 10.08.2024
Неколико спортиста и тимова са Балкана боре се за нове медаље на Олимпијским играма у Паризу. Петнаестог дана такмичења, мушка кошаркашка репрезентација Србије победила је Немачку 93:83 и освојила бронзану медаљу. Србија је… »
Цеца честитала кошаркашима бронзу која сија као злато: Једна реч је довољна за велику победу орлова на Олимпијским играма

Цеца честитала кошаркашима бронзу која сија као злато: Једна реч је довољна за велику победу орлова на Олимпијским играма

Курир 10.08.2024
Репрезентација Србије победила је Немачку у мечу за треће место на Олимпијским играма резултатом 93:83. Певачица Светлана Цеца Ражнатовић огласила се на Инстаграму и честитала нашим момцима на бронзи. "Бравооо", написала је Цеца… »
Богдановић само што не полети: "Пресрећан сам, мајке ми, што смо добили ово"

Богдановић само што не полети: "Пресрећан сам, мајке ми, што смо добили ово"

Б92 10.08.2024
Каква промена код Богдана Богдановића данас после меча и након пораза од САД. Преокрет за 180 степени код нашег капитена. Потонуо је после пораза у полуфиналу, било је и суза, а два дана касније га поново видимо насмејаног. И… »
Кошаркаши, цела Србија је поносна на вас! Сија бронза као злато, Јокић повукао кад је најтеже

Кошаркаши, цела Србија је поносна на вас! Сија бронза као злато, Јокић повукао кад је најтеже

Мондо 10.08.2024
Србија је победила Немачку и освојила бронзу! Кошаркаши Србије освојили су бронзу на Олимпијским играма. Победили су Немачку и реванширали се за прошлогодишње финале Мундобаскета - 93:83! Од првог до последњег минута је српски… »
Иза кулиса: Погледајте сцену из свлачионице кошаркаша Србије после освајања олимпијске бронзе (видео)

Иза кулиса: Погледајте сцену из свлачионице кошаркаша Србије после освајања олимпијске бронзе (видео)

Вечерње новости 10.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије је за освојила бронзу на Олимпијским играма у Паризу, а онда је у свлачионици почело мало славље. И једно подсећање. Фото: Новости Подсетимо, фантастична Србија је бронзу освојила победивши… »
"Летели смо!" Алекса Аврамовић открио ко је најзаслужнији за маестралну игру Србије против Немачке

"Летели смо!" Алекса Аврамовић открио ко је најзаслужнији за маестралну игру Србије против Немачке

СРБИЈА се окитила бронзаном медаљом на Олимпијским играма. Савладали су Немачку, а након меча Алекса Аврамовић имао је посебну поруку. ФОТО: Тањуг/АП Подигли су се кошаркаши Србије након тешког меча против Америке, успели су да… »
"Јао, пресрећан сам, мајке ми!" Богдан Богдановић о олимпијској бронзи: Кад је ту добра дружина, онда је све лагано!

"Јао, пресрећан сам, мајке ми!" Богдан Богдановић о олимпијској бронзи: Кад је ту добра дружина, онда је све лагано!

СРБИЈА је освојила бронзану медаљу у кошарци на Олимпијским играма у Паризу. Бољи су "орлови" били од Немачке, а након меча блистао је капитен Богдан Богдановић. ФОТО: Тањуг/АП Емотивно је Богдановић реаговао након меча. - Шта… »
Јоксимовић "закуцао" Американце реакцијом на бронзу Србије: "Знам да и они знају да је злато наше"

Јоксимовић "закуцао" Американце реакцијом на бронзу Србије: "Знам да и они знају да је злато наше"

Телеграф 10.08.2024
Препоручујемо. Кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, након импресивне победе над Немачком резултатом 93:83. Овај успех уследио је после пораза од селекције САД и значајно је… »
Амерички новинар се огласио због Николе Јокића: "Када игра за своју земљу, толико је страсти у њему...:"

Амерички новинар се огласио због Николе Јокића: "Када игра за своју земљу, толико је страсти у њему...:"

Телеграф 10.08.2024
Велике речи... Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу пошто су, после пораза од слекције САД, победили Немачку на Олимпијским играма у Паризу 93:83. После меча, огласиле су се бројне личности из света кошаке, а један од… »
Аврамовић после бронзе: "Њима посебно хвала, због њих смо летели по терену"

Аврамовић после бронзе: "Њима посебно хвала, због њих смо летели по терену"

Телеграф 10.08.2024
"За мене је ова бронза као златна", рекао је Аврамовић. Био је Алекса Аврамовић једна од најбољих појединаца у екипи кошаркашке репрезентације Србије и са 13 поена помогао је да Орлови победе Немачку (93:83) и освоје бронзану… »
Огласила се и НБА лига због Јокића и Богдановића на Олимпијским играма: Ево шта су поручили нашим Србима!

Огласила се и НБА лига због Јокића и Богдановића на Олимпијским играма: Ево шта су поручили нашим Србима!

Телеграф 10.08.2024
Леп гест. Кошаркашка репрезентација Србије је дошла до бронзане медаље на Олимпијским играма у Паризу, где су били бољи од Немачке са 93:83, чиме су дошли до одличја. Након меча, честитке Орловима стижу са дословно свих страна… »
После освајања бронзе огласио се и Обрадовић: "Бронза која сија као злато, браво момци..."

После освајања бронзе огласио се и Обрадовић: "Бронза која сија као злато, браво момци..."

Телеграф 10.08.2024
Легендарни репрезентативац Југославије срећан због успеха. Кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма, пошто је у мечу за треће место савладала Немачку резултатом 93:83. Велики успех наше… »
Ево када кошаркаши Србије стижу у Београд после победе над Немцима и бронзе на Олимпијским играма

Ево када кошаркаши Србије стижу у Београд после победе над Немцима и бронзе на Олимпијским играма

Телеграф 10.08.2024
Време је за дочек. Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу пошто су, после пораза од слекције САД, победили Немачку на Олимпијским играма у Паризу 93:83. Орлови су, после Светског првенства и сребрне медаље, наставили низ… »
"Ово је мој отац...": Огласио се син Светислава Пешића, никад емотивнијом поруком

"Ово је мој отац...": Огласио се син Светислава Пешића, никад емотивнијом поруком

Телеграф 10.08.2024
Најлепша честитка за селектора... Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу пошто су, после пораза од слекције САД, победили Немачку на Олимпијским играма у Паризу 93:83. После меча, на друштвеним мрежама се оогласио и син… »
ФИБА се одмах јавила због Србије и Немачке: Послали су легендарну поруку Светислава Пешића на нашем језику!

ФИБА се одмах јавила због Србије и Немачке: Послали су легендарну поруку Светислава Пешића на нашем језику!

Телеграф 10.08.2024
Мисле на нас. Кошаркашка репрезентација Србије је успела да слави против Немачке са 93:83 и тако дође до брознане медаље на Олимпијским играма у Паризу. Орлови се враћају кући са медаљом око врата, чиме су и још једном постали… »
"Боги капитен, један је Боги...": Богдан давао изјаву, играчи му скандирали, његова реакција ће се памтити

"Боги капитен, један је Боги...": Богдан давао изјаву, играчи му скандирали, његова реакција ће се памтити

Телеграф 10.08.2024
Прелепа слика из Париза! Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу пошто су, после пораза од слекције САД, победили Немачку на Олимпијским играма у Паризу 93:83. После меча, изјаву је давао Богдан Богдановић: - Пресрећан сам… »
Ево кад кошаркаши Србије примају бронзану медаљу на ОИ

Ево кад кошаркаши Србије примају бронзану медаљу на ОИ

Телеграф 10.08.2024
Гледаћемо Орлове на постољу негде између 23.30 и поноћи. Успела је кошаркашка репрезентација Србије да уради оно због чега је дошла у Париз - да освоји медаљу на Олимпијским играма! После спектакла и тесног пораза од САД у… »
Шмекерски потез Јокића на крају: Погледајте шта је прво урадио док су сви наши играчи славили бронзу

Шмекерски потез Јокића на крају: Погледајте шта је прво урадио док су сви наши играчи славили бронзу

Телеграф 10.08.2024
Браво, Орлови! Кошаркаши Србије освојили су бронзану медаљу пошто су, после пораза од слекције САД, победили Немачку на Олимпијским играма у Паризу 93:83. После меча, сви играчи Србије су подигли руке и почели да славе огроман… »
Погледајте шта су урадили сви кошаркаши Србије после "Боже правде": Потез који је свима запао за око

Погледајте шта су урадили сви кошаркаши Србије после "Боже правде": Потез који је свима запао за око

Мондо 10.08.2024
Након што је интонирана химна "Боже правде", сви кошаркаши Србије направили су исти потез. Кошаркашка репрезентација Србије игра против Немачке за бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, а иако су се наши момци потрошили… »
НБА легенда којој се Богдан "ругао" дошла опет да гледа Србију: Са Богдановићем је и играо заједно

НБА легенда којој се Богдан "ругао" дошла опет да гледа Србију: Са Богдановићем је и играо заједно

Телеграф 10.08.2024
Кармело не може без кошаркеф. Кошаркашка репрезентација Србије се налази у борби за бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, где им је ривал Немачка. Овај меч је прикупио велику пажњу широм света, а у Берси је стигла и… »
Ево ко суди Србији против Немаца: Једног арбитра смо добро запамтили против Американаца

Ево ко суди Србији против Немаца: Једног арбитра смо добро запамтили против Американаца

Телеграф 10.08.2024
И четврти пут...Росо. Кошаркашка репрезентација Србије бори се за бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, а противник је селекција Немачке. После невероватног пораза од Американаца, на изабраницима селектора Светислава… »
Судио нам против американаца, узима пиштаљку и у мечу за бронзу! ФИБА после епског скандала одредила арбитре за судар са…

Судио нам против американаца, узима пиштаљку и у мечу за бронзу! ФИБА после епског скандала одредила арбитре за судар са…

Курир 10.08.2024
Кошаркашима Србије судије су ускратиле прилику да се боре за олимпијско злато и у епском скандалу погурале су Америку у финале Игара у Паризу. "Орлови" ће се борити за бронзу (субота, 11.00), а познато је кога је ФИБА послала да… »

Вести дана »