Povezane vesti
Vučić: Završeno više od polovine radova na tunelu Iriški venac
Biznis.rs 10.08.2024
izgradnja počela 2021. godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak uveče da je do sada završeno nešto više od 58 odsto radova na tunelu „Iriški venac“, na deonici Fruškogorskog koridora od Novog Sada do Rume, čija je… »
Aleksandar Vučić: Od sledeće nedelje idem u narod, niko me ne može zaustaviti, osim da me neko slučajno ubije ili da…
Danas 10.08.2024
Od sledeće nedelje planiram da idem u narod. Pošaljite mi kalendar protesta pa ću da vas obavestim da li ću ići u to vreme. Gde god se pojavim, imaću više naroda koji će želeti da čuju plan za budućnost jer je uvek najlakše nešto rušiti –… »
Vesti dana »
"Dobila sam planinu u mojkovcu, a moj sin stan u Dubaiju": Goga Sekulić puna kao brod, nasledila ogromno bogatstvo: "Samo stan na Vračaru vredi 300.000 evra"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Mladi aktivista se javio posle sedam sati – kratko roditeljima rekao da je dobro
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Vučić prisustvuje dodeli ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Najmanje 10 ljudi ubijeno, od toga pet novinara, u izraelskom napadu na Gazu
RTV pre 15 minutajoš 1 povezana