Povezane vesti

Sve je to Bogdanina želja: Veljko Ražnatović javno otkrio ono što sve zanima

Sve je to Bogdanina želja: Veljko Ražnatović javno otkrio ono što sve zanima

Story 10.08.2024
Otkako se oženio Bogdanom, Cecin sin je drugi čovek. Na izlaske je potpuno zaboravio, a jedino što ga zanima su porodica i sport. Veljko Ražnatović Titel obožava, a tamo je odlučio i da odgaja svoja tri sina: Željka, Krstana i Isaiju. - Čim se… »
Lumpovao po Beogradu, sad živi u tazbini i gaji prasiće: Veljko promenio život iz korena, otkrio detalje

Lumpovao po Beogradu, sad živi u tazbini i gaji prasiće: Veljko promenio život iz korena, otkrio detalje

Mondo 10.08.2024
Veljko Ražnatović otkrio je kako živi u Titelu, ali i čime se bavi pored sportske karijere. Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, raskošan život u Beogradu zamenio je mirnim, seoskim. Nakon što se oženio i dobio troje dece sa… »
"Tast mi gaji piliće, ja prasiće" Veljko Ražnatović, napustio Dedinje, bavi se svinjogojstvom, budi se u cik zore, evo i…

"Tast mi gaji piliće, ja prasiće" Veljko Ražnatović, napustio Dedinje, bavi se svinjogojstvom, budi se u cik zore, evo i…

Kurir 10.08.2024
Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, preselio se iz Beograda u Titel i sad sa porodicom, suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom, živi u tazbini. Veljko, pored toga što se bavi boksom, ima svoj biznis sa svinjama, o… »
"Budim se pre zore i uzgajam prasiće": Veljko Ražnatović pokrenuo stočarski biznis, napustio grad i promenio život iz…

"Budim se pre zore i uzgajam prasiće": Veljko Ražnatović pokrenuo stočarski biznis, napustio grad i promenio život iz…

Blic 10.08.2024
Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, preselio se iz Beograda u Titel i sad sa porodicom, suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom, živi u tazbini. Veljko Ražnatović, pored toga što se bavi boksom, ima svoj biznis… »

Vesti dana »