Повезане вести
"Изгубила сам бебу у 5. месецу и више нисам могла да затрудним": Певачица расплакала све потресном исповешћу
Мондо 10.08.2024
Потресна исповест певачице која се појавила у "Никад није касно" растужила је многе. Александра Илић из Ниша појавила се у такмичењу "Никад није касно" и својом потресном причом расплакала све. Она је отворено испричала детаље… »
"Изгубила сам бебу у петом месецу и више нисам могла да останем трудна": Певачица расплакала све када је проговорила о болној…
Блиц 10.08.2024
Учесница музичког такмичења "Никад није касно", Александра Илић освојила је публику, гледаоце и жири моћним гласом, а њена причала расплакала је многе. Наиме, певачица је у емисији отворено говорила о својој борби за потомство… »
"Изгубила сам бебу у 5. Месецу и више нисам могла да имам децу" Потресна исповест наше певачице
Курир 10.08.2024
Александра Илић из Ниша појавила се у такмичењу " Никад није касно" и својом потресном причом расплакала све. Она је отворено испричала детаље борбе за потомство и губитак бебе. Наиме, док је њен страији син имао само четири… »
"Изгубила сам бебу и више нисам могла да имам деце": Потресна прича наше певачице
Телеграф 10.08.2024
Препоручујемо. Певачица Александра Илић својом животном причом расплакала је регион у емисији „Никад није касно“. Она је отворено пред камерама говорила о губиту бебе и борби за потомство. Наиме, док је њен страији син имао само… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 8 сатијош 3 повезане
НБС предузела мере за додатну стабилност мењачког тржишта да би снабдевање девизама било ефикасније
Нова економија пре 32 минутајош 29 повезаних