Povezane vesti
"Jeli smo samo krompir, SAD ne mogu da ga vidim, smučio mi se": Goca Božinovska odrasla u goloj bedi, ovo su detalji iz njenog…
Blic 10.08.2024
Pevačica Goca Božinovska iza sebe ima dugogodišnju muzičku karijeru, te sada uživa u plodivma svog rada, ipak nije oduvdek živela u izobilju. Goca je imala veoma teško detinjstvo, a jednom prilikom je prala je kako je bilo odrastati u siromaštvu. - Moj… »
"Jeli smo samo krompir, smučio mi se" Goca Božinovska odrasla u teškoj bedi, u straćari bez struje: Radila sa sam za koru hleba…
Kurir 10.08.2024
Pevačica Goca Božinovska iza sebe ima dugogodišnju muzičku karijeru, te sada uživa u plodivma svog rada, ipak nije oduvdek živela u izobilju. Goca je imala veoma teško detinjstvo, a jednom prilikom je ispričala kako je bilo odrastati u siromaštvu. - Moj… »
Vesti dana »
Lančani udes u Markovcu, policija i hitna stigli na lice mesta, saobraćaj u prekidu
Top press pre 2 satajoš 36 povezanih
Srbatom: Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih
Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Rusija: Pokušaj Zapada da zapleni našu imovinu je rizik za sve zemlje
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Večeras stiže sneg u delove Srbije: RHMZ objavio novu najavu vremena
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
(BLOG) Policija u Šidu ne dozvoljava šetnju planiranom rutom, "filozofi" podsetili na solidarnost s početka blokada u Nišu
N1 Info pre 0 minutajoš 17 povezanih