Povezane vesti
"Jeli smo samo krompir, SAD ne mogu da ga vidim, smučio mi se": Goca Božinovska odrasla u goloj bedi, ovo su detalji iz njenog…
Blic 10.08.2024
Pevačica Goca Božinovska iza sebe ima dugogodišnju muzičku karijeru, te sada uživa u plodivma svog rada, ipak nije oduvdek živela u izobilju. Goca je imala veoma teško detinjstvo, a jednom prilikom je prala je kako je bilo odrastati u siromaštvu. - Moj… »
"Jeli smo samo krompir, smučio mi se" Goca Božinovska odrasla u teškoj bedi, u straćari bez struje: Radila sa sam za koru hleba…
Kurir 10.08.2024
Pevačica Goca Božinovska iza sebe ima dugogodišnju muzičku karijeru, te sada uživa u plodivma svog rada, ipak nije oduvdek živela u izobilju. Goca je imala veoma teško detinjstvo, a jednom prilikom je ispričala kako je bilo odrastati u siromaštvu. - Moj… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 25 povezanih

Sudbina Kosjerića u rukama jednog biračkog mesta, Zaječar u iščekivanju odluke suda (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 53 povezane

Potvrđena presuda Urošu Blažiću na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 3 satajoš 18 povezanih