Povezane vesti
"Namamio me je u sobu i silovao": Umu Turman napastvovao 20 godina stariji kolega, ispričala sve
Mondo 10.08.2024
Uma Turman je otkrila da je sa samo 16 godina pretrpela polno zlostavljanje. Proslavljena američka glumica Uma Turman jednom prilikom je pred kamerama otkrila svoje najmračnije tajne. Mnogi su ostali nemi pred njenom ispovešću kada je priznala da je sa… »
Holivudska zvezda sa samo 16 godina postala žrtva zlostavljanja ozloglašenog producenta: Pokušala sam da kažem „ne“
Nova 10.08.2024
: Uma Turman se svojevremeno prisetila velike traume iz rane mladosti, kada ju je seksualno zlostavljao ozloglašeni Harvi Vajnstin. Uma Turman iza sebe ima blistavu karijeru, koju je započela vrlo mlada, ali prvi glumački koraci za nju su bili… »
Vesti dana »

„Putin ne haje za Trampove pretnje, rat nastavlja svom žestinom“: Koliko su ozbiljne namere predsednika SAD da uvede Rusiji carine od 100 odsto?
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Čoveku pozlilo dok se kupao, počeo da se davi: Drama u Sutomoru: U pomoć pritekli Sara i Dušan iz Kruševca i spasili mu život!
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

Misterija nestanka Ione u Beogradu: Verenik ušao na njene naloge, pa otkrio nove tragove: Bez traga i glasa od nje već 13 dana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz mladosti"
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana