Povezane vesti
Zapadna kapija Beograda: Geneks kula već više od četiri decenije dočekuje i ispraća Beograđane i njihove goste
Kurir 10.08.2024
Ukoliko u Beograd dolazite sa zapada, ili ka zapadu idete iz Beograda na put, tik uz auto-put ce vas nezaobilazno pozdraviti Geneks kula, koja se nalazi u Bloku 33. Geneks kula je završena 1980. godine. Visoka je 117 metara i ima 35 spratova… »
Zapadna kapija Beograda: Geneks kula već više od četiri decenije dočekuje i ispraća Beograđane i njihove goste
Mondo 10.08.2024
Ukoliko u Beograd dolazite sa zapada, ili ka zapadu idete iz Beograda na put, tik uz auto-put će vas nezaobilazno pozdraviti Geneks kula, koja se nalazi u Bloku 33. Geneks kula je završena 1980. godine. Visoka je 117 metara i ima 35 spratova… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana