Повезане вести

"Тучеш ме 3 дана заредом" Бивши председник злостављао партнерку? Појавиле се језиве фотографије некадашње прве даме у…

"Тучеш ме 3 дана заредом" Бивши председник злостављао партнерку? Појавиле се језиве фотографије некадашње прве даме у…

Курир 10.08.2024
Фабиола Јанез, бивша прва дама Аргентине, оптужила је некадашњег председника Алберта Фернандеса за физичко и емоционално злостављање! На шокантним фотографијама види се Јанез са подливима након што је претучена од стране… »
Објављене језиве фотографије бивше прве даме Аргентине: Плава од модрица, оптужује некадашњег председника за насиље

Објављене језиве фотографије бивше прве даме Аргентине: Плава од модрица, оптужује некадашњег председника за насиље

Нова 10.08.2024
: Фабиола Јанез, бивша прва дама Аргентине, оптужила је некадашњег председника и бившег партнера Алберта Фернандеза за физичко и емоционално злостављање. Аргентински портал "Инфобае" објавио је фотографије које приказују Јанез… »
(Фото) "тучеш ме 3 дана заредом": Освануле језиве фотографије бивше прве даме Аргентине: Плава је од модрица, оптужује мужа за…

(Фото) "тучеш ме 3 дана заредом": Освануле језиве фотографије бивше прве даме Аргентине: Плава је од модрица, оптужује мужа за…

Блиц 10.08.2024
Фабиола Јанез, бивша прва дама Аргентине, оптужила је некадашњег председника и бившег партнера Алберта Фернандеза за физичко и емоционално злостављање. Фотографије које приказују Јанез са подливима шокирале су грађане и… »

Вести дана »