Повезане вести

(ВИДЕО) Кокановић о новим блокадама: Три до пет тачака железничког саобраћаја на више места

(ВИДЕО) Кокановић о новим блокадама: Три до пет тачака железничког саобраћаја на више места

Н1 Инфо 10.08.2024
Подели : Један од организатора протеста против рударења литијума Златко Кокановић изјавио је вечерас након блокаде Прокопа и Железничке станице Нови Београд, да ће од сутра имати још три до пет тачака железничког саобраћаја на… »
Маријана Петковић из Горњих Недељица: Тражимо да протест у Београду буде миран и достојанствен

Маријана Петковић из Горњих Недељица: Тражимо да протест у Београду буде миран и достојанствен

Данас 10.08.2024
Ми радимо нешто што вероватно већина људи не би радила, али ето то је наш избор и наша право, рекла је за Н1 Маријана Петковић из „Не дамо Јадар“ наводећи да траже да протест против литијума у Београду буде миран и… »
Златко Кокановић и Маријана Петковић: Поздравили смо се са најближима, нећемо их осрамотити

Златко Кокановић и Маријана Петковић: Поздравили смо се са најближима, нећемо их осрамотити

Нова 10.08.2024
: Након што након 40 дана власт није одговорила на захтев упућен са протеста у Лозници да се изгласа закон о забрани истраживања и копања литијума и бора у Србији због чега ће се вечерас одржати протест у 19х у Београду након… »

Н1 Инфо 10.08.2024
Подели : Ми радимо нешто што вероватно већина људи не би радила, али ето то је наш избор и наша право, рекла је за Н1 Маријана Петковић из "Не дамо Јадар" наводећи да траже да протест против литијума у Београду буде миран и… »
Кокановић пред протест у Београду: Идемо у шетњу до одредишта за блокаде, од понедељка очекујемо протесте у целој земљи

Кокановић пред протест у Београду: Идемо у шетњу до одредишта за блокаде, од понедељка очекујемо протесте у целој земљи

Нова 10.08.2024
: Један од организатора вечерашњег протеста у Београду против ископавања литијума Златко Кокановић рекао је да је све спремно за протест, да имају довољно редара, јер су добили најаве да ће бити убачених елемената. "Сугерисали… »
Кокановић о протесту у Београду: Поздравио сам се са женом, децом и рекао сам да ћу се вратити како год

Кокановић о протесту у Београду: Поздравио сам се са женом, децом и рекао сам да ћу се вратити како год

Н1 Инфо 10.08.2024
Подели : Један од организатора вечерашњег протеста у Београду против ископавања литијума Златко Кокановић рекао је да је све спремно за протест, да имају довољно редара, јер су добили најаве да ће бити убачених елемената… »

Нови магазин 10.08.2024
Један од организатора вечерашњег протеста у Београду против ископавања литијума Златко Кокановић рекао је да је све спремно за протест, да имају довољно редара, јер су добили најаве да ће бити убачених елемената. "Сугерисали… »

Вести дана »