Повезане вести
(ВИДЕО) Кокановић о новим блокадама: Три до пет тачака железничког саобраћаја на више места
Н1 Инфо 10.08.2024
Подели : Један од организатора протеста против рударења литијума Златко Кокановић изјавио је вечерас након блокаде Прокопа и Железничке станице Нови Београд, да ће од сутра имати још три до пет тачака железничког саобраћаја на… »
Маријана Петковић из Горњих Недељица: Тражимо да протест у Београду буде миран и достојанствен
Данас 10.08.2024
Ми радимо нешто што вероватно већина људи не би радила, али ето то је наш избор и наша право, рекла је за Н1 Маријана Петковић из „Не дамо Јадар“ наводећи да траже да протест против литијума у Београду буде миран и… »
Златко Кокановић и Маријана Петковић: Поздравили смо се са најближима, нећемо их осрамотити
Нова 10.08.2024
: Након што након 40 дана власт није одговорила на захтев упућен са протеста у Лозници да се изгласа закон о забрани истраживања и копања литијума и бора у Србији због чега ће се вечерас одржати протест у 19х у Београду након… »
Маријана Петковић из Горњих Недељица: Тражимо да протест у Београду буде миран и достојанствен
Н1 Инфо 10.08.2024
Подели : Ми радимо нешто што вероватно већина људи не би радила, али ето то је наш избор и наша право, рекла је за Н1 Маријана Петковић из "Не дамо Јадар" наводећи да траже да протест против литијума у Београду буде миран и… »
Кокановић пред протест у Београду: Идемо у шетњу до одредишта за блокаде, од понедељка очекујемо протесте у целој земљи
Нова 10.08.2024
: Један од организатора вечерашњег протеста у Београду против ископавања литијума Златко Кокановић рекао је да је све спремно за протест, да имају довољно редара, јер су добили најаве да ће бити убачених елемената. "Сугерисали… »
Кокановић о протесту у Београду: Поздравио сам се са женом, децом и рекао сам да ћу се вратити како год
Н1 Инфо 10.08.2024
Подели : Један од организатора вечерашњег протеста у Београду против ископавања литијума Златко Кокановић рекао је да је све спремно за протест, да имају довољно редара, јер су добили најаве да ће бити убачених елемената… »
Кокановић о протесту у Београду: Поздравио сам се са женом, децом и рекао сам да ћу се вратити како год
Нови магазин 10.08.2024
Један од организатора вечерашњег протеста у Београду против ископавања литијума Златко Кокановић рекао је да је све спремно за протест, да имају довољно редара, јер су добили најаве да ће бити убачених елемената. "Сугерисали… »
Вести дана »

У Токију потписана 3 документа о сарадњи,међу њима споразум о инвестицијама Србија-Јапан
РТВ пре 7 минутајош 14 повезаних

Кац: Газа гори, израелске снаге се храбро боре да ослободе таоце и поразе Хамас
Телеграф пре 1 сатјош 13 повезаних

Инспектори на терену: Проверава се поштовање уредбе о маржама - има ли усклађивања цена?
Телеграф пре 26 минутајош 8 повезаних

Чадеж: Јапан све упућенији на европско тржиште, Србија идеална за заједничке пројекте
Еуроневс пре 11 минутајош 7 повезаних