Povezane vesti
Olimpijski prebezi: Sportisti koji traže spas od ugnjetavanja i siromaštva
Blic 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
Radio 021 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. Getty Images Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja… »
BBC News 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. „Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u… »
Danas 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije“, kaže sprinterka Kristina Cimanuskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku“. Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
NIN 10.08.2024
"Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. "Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
Vesti dana »
Umro Miodrag Kostić: Ugledni biznismen, osnivač i predsednik MK Group preminuo u 65. godini
Blic pre 18 minutajoš 31 povezana
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Dr Turkulov o povređenima na Železničkoj stanici: Dvoje pacijenata svesni, ali i dalje u teškom stanju
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Tramp će poveriti Masku i Ramasvaniju vođenje sekretarijata za efikasnost vlade, a Hegestu odbranu
Beta pre 18 minutajoš 6 povezanih
Crne pečurke nad kijevom: Rusija napala Ukrajinu strateškim bombarderima i dronovima kamikazama (foto)
Pravda pre 42 minutajoš 7 povezanih