Povezane vesti
Olimpijski prebezi: Sportisti koji traže spas od ugnjetavanja i siromaštva
Blic 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
Radio 021 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. Getty Images Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja… »
BBC News 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. „Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u… »
Danas 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije“, kaže sprinterka Kristina Cimanuskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku“. Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
NIN 10.08.2024
"Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. "Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
Vesti dana »
"Umalo sam umro u prvom poluvremenu": Jokić progovorio o zdravstvenim problemima i lekovima
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučević: Građani i privreda će imati dovoljne količine energenata
Nova pre 35 minutajoš 14 povezanih
Er Srbija je prošle godine prevezla rekordnih 4,4 miliona putnika. Vučić: Drugu ili treću godinu donose profit
Telegraf pre 7 satijoš 8 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, raste broj žrtava požara
BBC News pre 47 minutajoš 7 povezanih
Sad: povećale na 25 miliona dolara nagradu za hapšenje predsednika Venecuele Nikolasa Madura
Blic pre 7 satijoš 1 povezana