Povezane vesti
Olimpijski prebezi: Sportisti koji traže spas od ugnjetavanja i siromaštva
Blic 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Radio 021 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. Getty Images Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja je… »
BBC News 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. „Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji… »
NIN 10.08.2024
"Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. "Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Danas 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije“, kaže sprinterka Kristina Cimanuskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku“. Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Vesti dana »

Predstavnici vlasti podneli krivičnu prijavu protiv dvojice bivših funkcionera Infastrukture železnice Srbije
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih

Ulice u Beogradu prohodne: Nema gužve, prevoz po redovnom režimu za vikend
Kurir pre 15 minutajoš 12 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Nova pre 1 satjoš 2 povezane

Braća Menendez, osuđena za ubistvo roditelja 1989. godine, ostaju u zatvoru
BBC News pre 26 minutajoš 8 povezanih