Povezane vesti
Olimpijski prebezi: Sportisti koji traže spas od ugnjetavanja i siromaštva
Blic 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Radio 021 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. Getty Images Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja je… »
BBC News 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. „Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji… »
NIN 10.08.2024
"Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. "Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Danas 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije“, kaže sprinterka Kristina Cimanuskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku“. Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac koji je kamionom izazvao tešku saobraćajnu nesreću
Beta pre 13 minutajoš 28 povezanih
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 53 minutajoš 25 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Migrant nastradao u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 53 minutajoš 27 povezanih
Vladan Milojević i dule Savić posetili srpsku crkvu u Gracu: Uručena im je ikona Svetog Save!
Hot sport pre 1 satjoš 29 povezanih