Povezane vesti
Olimpijski prebezi: Sportisti koji traže spas od ugnjetavanja i siromaštva
Blic 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
Radio 021 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. Getty Images Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja… »
BBC News 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. „Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u… »
Danas 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije“, kaže sprinterka Kristina Cimanuskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku“. Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
NIN 10.08.2024
"Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. "Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja… »
Vesti dana »
EWB: Otkazan ovonedeljni sastanak poslanika iz Srbije i Evropskog parlamenta u Strazburu
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Dan D – sastanak izraelskog kabineta o primirju sa Hezbolahom
RTV pre 48 minutajoš 1 povezana
Pretežno sunčano, od sredine dana postepeno naoblačenje - temperatura do 15 stepeni
RTS pre 1 satjoš 2 povezane