Повезане вести

Олимпијски пребези: Спортисти који траже спас од угњетавања и сиромаштва

Блиц 10.08.2024
„На Олимпијским играма у Токију била сам у репрезентацији Белорусије", каже спринтерка Кристина Тимановскаја. „Сада, на Играма у Паризу, представљам Пољску". На Играма у Токију, које су због пандемије корона вируса одржане… »

Радио 021 10.08.2024
Белоруска спринтерка Кристина Тимановскаја одбила је да иде кући током Олимпијских игара у Токију, док је дизач тегова из Уганде Јулијус Секитолеко нестао да би тражио посао да издржава породицу. Гетти Имагес Белоруска спринтерка… »

BBC News 10.08.2024
Белоруска спринтерка Кристина Тимановскаја одбила је да иде кући током Олимпијских игара у Токију, док је дизач тегова из Уганде Јулијус Секитолеко нестао да би тражио посао да издржава породицу. „На Олимпијским играма у Токију… »

НИН 10.08.2024
"На Олимпијским играма у Токију била сам у репрезентацији Белорусије", каже спринтерка Кристина Тимановскаја. "Сада, на Играма у Паризу, представљам Пољску". На Играма у Токију, које су због пандемије корона вируса одржане… »

Данас 10.08.2024
„На Олимпијским играма у Токију била сам у репрезентацији Белорусије“, каже спринтерка Кристина Циманускаја. „Сада, на Играма у Паризу, представљам Пољску“. На Играма у Токију, које су због пандемије корона вируса одржане 2021… »

Вести дана »