Povezane vesti
Olimpijski prebezi: Sportisti koji traže spas od ugnjetavanja i siromaštva
Blic 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Radio 021 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. Getty Images Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja je… »
BBC News 10.08.2024
Beloruska sprinterka Kristina Timanovskaja odbila je da ide kući tokom Olimpijskih igara u Tokiju, dok je dizač tegova iz Ugande Julijus Sekitoleko nestao da bi tražio posao da izdržava porodicu. „Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji… »
NIN 10.08.2024
"Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije", kaže sprinterka Kristina Timanovskaja. "Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku". Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Danas 10.08.2024
„Na Olimpijskim igrama u Tokiju bila sam u reprezentaciji Belorusije“, kaže sprinterka Kristina Cimanuskaja. „Sada, na Igrama u Parizu, predstavljam Poljsku“. Na Igrama u Tokiju, koje su zbog pandemije korona virusa održane 2021, 27-godišnja atletičarka… »
Vesti dana »

Vučić u Njujorku: Važan i sadržajan razgovor sa Rubiom, fokus na oblasti ekonomije i trgovine
Euronews pre 39 minutajoš 17 povezanih

Tramp: Zatražiću od Orbana da Mađarska prestane da kupuje rusku naftu
Euronews pre 9 minutajoš 16 povezanih

U Srbiji danas posle podne naoblačenje, uveče kiša, idućih dana temperatura u padu
Glas Zapadne Srbije pre 44 minutajoš 14 povezanih

Dan kad je opozicija u Srbiji pobedila Slobodana Miloševića
Južne vesti pre 34 minutajoš 5 povezanih

Grupa mladića pretukla tinejdžera (17) na Paliluli, hitno prevezen u Urgentni
Blic pre 34 minutajoš 17 povezanih