Povezane vesti

Vasilije Micić posle osvojene bronze: Ovo je najveći uspeh u mojoj karijeri, hvala svima

Vasilije Micić posle osvojene bronze: Ovo je najveći uspeh u mojoj karijeri, hvala svima

Euronews 10.08.2024
Fenomenalnu partiju u utakmici za treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu pružio je i Vasilije Micić koji je u odlučujućim trenucima preuzimao odgovornost. Pogađao je onda kada je to trebalo, a odličan je bio i u defanzivnim zadacima, ali nakon… »
Micić: Meni je ovo lično najveći uspeh u karijeri

Micić: Meni je ovo lično najveći uspeh u karijeri

Sportski žurnal 10.08.2024
Srbija je u meču za bronzanu medalju na Igrama pobedila Nemačku 93:83. Vasilije Micić odličan u finalu, 19 poena, ali i odlično rukovođenje igrom. - Najvažnija je medalja! Za lična dostignuća ne marim. Srećan sam ako pomognem ekipi. Danas sam… »
Micić: Ovo mi je najveći uspeh

Micić: Ovo mi je najveći uspeh

B92 10.08.2024
Košarkaši Srbije osvojili su bronzanu medalju pobedom nad Nemačkom od 93:83. Vasilije Micić je sijao od sreće posle velikog uspeha našeg tima. "Najvažnija je medalja. Za moj performans ne marim. Srećan sam ako pomognem. Danas je bilo bolje, nekad… »
Micić: "Ova bronza sija kao zlato, najvažniji uspeh u mojoj karijeri!"

Micić: "Ova bronza sija kao zlato, najvažniji uspeh u mojoj karijeri!"

Sportske.net 10.08.2024
Jedan od heroja u pobedi Srbije nad Nemačkom bio je i Vasilije Micić. Naš plej je ubacio čak 19 poena, uz po dva skoka i dve asistencije, i po statistici bio odmah iza Nikole Jokića. Ipak, Vasi je bitan samo uspeh ekipe, odnosno Srbije. "Najvažnija… »

Vesti dana »