Povezane vesti
Lepa Brena posle mnogo godina posetila svoj rodni grad: Ne može da obuzda emocije VIDEO
Nova 10.08.2024
: Regionalna zvezda Lepa Brena večeras će održati koncert u svom rodnom gradu Brčko, u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam”. Lepa Brena u Brčko je došla ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli u svom rodnom gradu. Jugoslovenska ikona se… »
Lepa Brena stigla u rodni grad! Pevačica na ivic suza, odmah je uradila ovu stvar, objavljen i snimak
Kurir 10.08.2024
Regionalna zvezda Lepa Brena stigla je u svoj rodni grad Brčko gde će veceras održati koncert u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam”. Lepa Brena u Brčko je došla ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli u svom rodnom gradu. Jugoslovenska ikona… »
(Video) Lepa Brena došla u rodni grad: Ne može da obuzda emocije, setila se detinjstva i porodice: "Nismo išli na zimovanje…
Blic 10.08.2024
Regionalna zvezda Lepa Brena stigla je u svoj rodni grad Brčko gde će veceras održati koncert u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam”. Lepa Brena u Brčko je došla ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli u svom rodnom gradu. Jugoslovenska ikona… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 25. septembar: Promenljivo oblačno i toplo, ponegde kiša
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

"Borba za Srbiju do kasno u noć": Vučić u Njujorku nastavlja seriju sastanaka: Evo sa kim se sve susreo (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Možda odlože sankcije NIS-u, još jednom": Vučić pozvao Trampa da poseti Srbiju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Lavrov i Rubio na tajnom sastanku: "Moskva treba da preduzme značajne korake ka trajnom rešenju rata"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane