Povezane vesti
Lepa Brena posle mnogo godina posetila svoj rodni grad: Ne može da obuzda emocije VIDEO
Nova 10.08.2024
: Regionalna zvezda Lepa Brena večeras će održati koncert u svom rodnom gradu Brčko, u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam”. Lepa Brena u Brčko je došla ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli u svom rodnom gradu. Jugoslovenska ikona se… »
Lepa Brena stigla u rodni grad! Pevačica na ivic suza, odmah je uradila ovu stvar, objavljen i snimak
Kurir 10.08.2024
Regionalna zvezda Lepa Brena stigla je u svoj rodni grad Brčko gde će veceras održati koncert u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam”. Lepa Brena u Brčko je došla ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli u svom rodnom gradu. Jugoslovenska ikona… »
(Video) Lepa Brena došla u rodni grad: Ne može da obuzda emocije, setila se detinjstva i porodice: "Nismo išli na zimovanje…
Blic 10.08.2024
Regionalna zvezda Lepa Brena stigla je u svoj rodni grad Brčko gde će veceras održati koncert u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam”. Lepa Brena u Brčko je došla ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli u svom rodnom gradu. Jugoslovenska ikona… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 33 povezane

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
Južne vesti pre 28 minutajoš 30 povezanih

Olga Danilović izbacila jednu Britanku i sada sledi duel sa drugom
Danas pre 14 minutajoš 26 povezanih

Godinama zaljubljen u Nedeljku, na kraju presudio njoj i njenom suprugu: Stravični motiv dvostrukog ubistva u Šamcu
Mondo pre 8 minutajoš 19 povezanih