Povezane vesti

Kineskinja napadnuta u Splitu, sve objavila na TikToku: "Najpre mi se unela u lice, a onda me pljunula" (video)

Kineskinja napadnuta u Splitu, sve objavila na TikToku: "Najpre mi se unela u lice, a onda me pljunula" (video)

Kurir 10.08.2024
Na TikToku je jedna devojka iz Kine objavila svoje neprijatno iskustvo koje je doživela dok je s momkom ovoga leta, u junu, boravila u Splitu. Nju i njenog dečka je, kako navodi, usred prodavnice - pljunula jedna žena. Devojka iz Kine podelila je jedan… »
"G***o jedno kukavičko": Hrvatica napala turistkinju, unela joj se u lice i pljunula, onda udarila njenog momka

"G***o jedno kukavičko": Hrvatica napala turistkinju, unela joj se u lice i pljunula, onda udarila njenog momka

Mondo 10.08.2024
Devojka iz Kine podelila je na TikToku neprijatno iskustvo koje je doživela na letovanju u Splitu. Na TikToku je jedna devojka iz Kine objavila svoje neprijatno iskustvo koje je doživela dok je s momkom ovoga leta, u junu, boravila u Splitu. Nju i… »
Stravičan napad na turistkinju u Splitu: Pljuvana je i vređana, sve je objavila na TikToku

Stravičan napad na turistkinju u Splitu: Pljuvana je i vređana, sve je objavila na TikToku

Telegraf 10.08.2024
Ona je na društvenoj mreži podelila jedan video u kojem je opisala svoje iskustvo, a zatim i snimak na kojem se vidi žena koja ju je navodno napala. Na TikToku je žena poreklom iz Kine objavila svoje užasno iskustvo koje je doživela dok je s momkom… »

Vesti dana »