Povezane vesti
Beloruski novinar koji u pritvoru u Srbiji čeka odluku o izručenju kaže da je skinut s poternice Interpola
N1 Info 10.08.2024
Podeli : Beloruski novinar i opozicioni politički aktivista Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu čeka odluku o izručenju Belorusiji, rekao je u izjavi za Radio Slobodna Evropa (RSE) da ga je Interpol skinuo sa poternice. „Generalna kancelarija… »
Beloruski novinar koji u Srbiji čeka odluku o izručenju kaže da je skinut sa poternice Interpola
Slobodna Evropa 10.08.2024
Beloruski novinar i opozicioni politički aktivista Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu čeka odluku o izručenju Belorusiji, rekao je u izjavi za Radio Slobodna Evropa (RSE) da ga je Interpol skinuo sa poternice. "Generalna kancelarija… »
Beloruski novinar koji u Srbiji čeka odluku o izručenju skinut sa poternice Interpola
Insajder 10.08.2024
Beloruski novinar i opozicioni politički aktivista Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu čeka odluku o izručenju Belorusiji, rekao je u izjavi za Radio Slobodna Evropa (RSE) da ga je Interpol skinuo sa poternice. 'Generalna kancelarija… »
Beloruski novinar skinut sa Interpolove poternice: U Srbiji bio prvo u zatvoru, pa kućnom pritvoru
Radio 021 10.08.2024
Beloruski novinar i opozicioni politički aktivista Andrej Gnjot, koji u kućnom pritvoru u Beogradu čeka odluku o izručenju Belorusiji, skinut je sa poternice Interpola. To je saopštio njegov advokat Vadim Drozdov, javlja Radio Slobodna Evropa. Poternica… »
Vesti dana »
Kada stiže novi toplotni talas: Očekavana temperatura preko 40 stepeni
Vreme pre 1 satjoš 13 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Serbian News Media pre 42 minutajoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 32 minutajoš 69 povezanih