Повезане вести

Не желим да заборавим на дедовину своју: Милица Павловић има велику жељу

Не желим да заборавим на дедовину своју: Милица Павловић има велику жељу

Стори 10.08.2024
Популарна певачица поносна је на чињеницу да је одрасла на селу. Милица Павловић родно место чува у срцу. Горњи Буниброд крај Лесковца је њена оаза мира, а иако су јој и бака и дека који су тамо живели, нажалост, преминули… »
"Хоћу да имам своје парче земље" Милица Павловић о куповини викендице и селу у којем је одрасла: "Не желим да заборавим…

"Хоћу да имам своје парче земље" Милица Павловић о куповини викендице и селу у којем је одрасла: "Не желим да заборавим…

Курир 10.08.2024
Певачица Милица Павловић је одрасла у идиличном амбијенту Горњег Буниброда, окружена љубављу баке и деке за које је била изузетно везана, а након свих ових година машта о близини природе и куповини некретнине која ће бити… »
"Хоћу да имам своје парче земље": Милица Павловић о куповини викендице и селу у којем је одрасла: "Не желим да заборавим…

"Хоћу да имам своје парче земље": Милица Павловић о куповини викендице и селу у којем је одрасла: "Не желим да заборавим…

Блиц 10.08.2024
Милица Павловић признала је да јој и данас недостаје близина природе, нарочито откако се пре десет година преселила у Београд. Певачица Милица Павловић је одрасла у идиличном амбијенту Горњег Буниброда, окружена неизмерном… »
Ево шта Милици Павловић много недостаје у Београду: "Не желим да заборавим дедовину своју"

Ево шта Милици Павловић много недостаје у Београду: "Не желим да заборавим дедовину своју"

Телеграф 10.08.2024
Препоручујемо. Певачица Милица Павловић признала је да јој и данас недостаје близина природе, нарочито откако се пре десет година преселила у Београд, због чега је решена да предузме нешто по том питању. Милица је одрасла у… »

Вести дана »