Povezane vesti
“Živeo sam U vozu godinu dana”Andrija Milošević o teškom životnom putu do slave; Od 10 evra mesečno do najtraženijeg…
Dnevnik 10.08.2024
Glumac Andrija Milošević danas je jedan od najpopularnijih među kolegama na našoj sceni, a malo ko zna da je njegov put bio težak i pun prepreka. Pre dva dana je napunio 45 godina, a svojevremeno se osvrnuo se na težak život koji je imao, a posebno… »
"Živeo sam od 10 evra mesečno i živeo u vozu": Andrija je danas najpopularniji, a nekada su ga hranile kolege
Mondo 10.08.2024
Andrija Milošević prisetio se početka karijere koji je bio veoma težak. Andrija Milošević, koji se nedavno pohvalio novom linijom i otkrio kako je smršao 20 kilograma, danas je jedan od najpopularnijih glumac na domaćoj sceni, a malo ko zna da je… »
"Živeo sam od 10 € mesečno U vozu" Andrija Milošević bio na rubu egzistencije, a onda mu je odlazak u jedan kafić…
Kurir 10.08.2024
Glumac Andrija Milošević danas je jedan od najpopularnijih među kolegama na našoj sceni, a malo ko zna da je njegov put bio težak i pun prepreka. Pre dva dana je napunio 45 godina, a svojevremeno se osvrnuo se na težak život koji je imao, a posebno… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Rhmz popalio alarme zbog dve opasne pojave: Tri dela Srbije su na udaru: "Mogući su problemi, potreban je oprez!"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bivši guverner Arkanzasa Tramp najavio da će imenovati Majka Hakabija za ambasadora SAD u Izraelu
Kurir pre 44 minutajoš 5 povezanih
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana