Povezane vesti
Srdić: Mladi ciljna grupa aktivnosti Agencije za bezbednost saobraćaja
Politika 10.08.2024
Ciljna grupa aktivnosti Agencije za bezbednost saobraćaja su mladi, rekao je danas predstavnik Agencije Milan Srdić, tokom učešća na manifestaciji Dani piva u Zrenjaninu. „Kroz prisutnost na svim festivalima u državi, mi želimo da utičemo na… »
"Kada čuvate sebe u saobraćaju, čuvate i druge": Mladi i deca ciljna grupa aktivnosti Agencije za bezbednost saobraćaja
Euronews 10.08.2024
Ciljna grupa aktivnosti Agencije za bezbednost saobraćaja su mladi, rekao je danas predstavnik Agencije Milan Srdić, tokom učešća na manifestaciji Dani piva u Zrenjaninu. „Kroz prisutnost na svim festivalima u državi, mi želimo da utičemo na… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 34 minutajoš 1 povezana