Povezane vesti
Borba joj tek predstoji: Aleksandra Bursać mora na veoma ozbiljnu operaciju
Svet & Skandal 10.08.2024
Zdravstveno stanje Aleksandre Bursać nije najbolje Pevačica Aleksandra Bursać u vezi je s kolegom Stevanom Sekulićem, a uskoro će, kako on priznaje, svoju ljubav krunisati brakom. Sekulić je progovorio o njihovim planovima za budućnost, a otkrio je… »
"Čekamo da prođe svadba, pa njena operacija..." Verenik Aleksandre Bursać o njihovoj ljubavi i njenom zdravstvenom stanju
Kurir 10.08.2024
Pevač Stevan Sekulić je pre nešto manje od dva meseca verio koleginicu Aleksandru Bursać. Stevan kaže da u njihovoj vezi nema mestu za ljubomoru: - Nije ljubomorna, ponosna je na mene. Ako imaš lepog dečka, isto kao što ja imam lepu devojku, to je… »
Vesti dana »
Ko je Damir Zobenica, naprednjački funkcioner, koji navodno poziva na vređanje opozicije i izazivanje incidenata tokom blokada?
Danas pre 24 minutajoš 101 povezana
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
U Srbiji preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 20 povezanih
Otvoren je Notr Dam: Evo kako izgleda obnovljena katedrala nakon razornog požara
Mondo pre 4 satijoš 20 povezanih
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih