Повезане вести

Представници Селин Дион: Неовлашћено коришћење музике на Трамповом скупу

Представници Селин Дион: Неовлашћено коришћење музике на Трамповом скупу

Телеграф 11.08.2024
Снимак на којем Селин Дион изводи песму из филма "Титаник" приказан је у петак увече на скупу у Бозману у држави Монтана, а такође је пуштан на неколико претходних Трумпових скупова, преноси ЦБС Њуз. Представници канадске… »
Селин Дион: Трамп неовлашћено користио ”Ми Хеарт Вилл Го Он” на митингу у Монтани

Селин Дион: Трамп неовлашћено користио ”Ми Хеарт Вилл Го Он” на митингу у Монтани

Вести онлине 11.08.2024
Канадска певачица Селин Дион рекла је да коришц́ење њене песме ”Ми Хеарт Вилл Го Он” из филма “Титаник” на митингу републиканског председничког кандидата Доналда Трампа у Монтани било неовлашћено. ”Ова употреба ни на који начин… »
Трамп у кампањи користио песму Селин Дион из Титаника, она се побунила

Трамп у кампањи користио песму Селин Дион из Титаника, она се побунила

Радио 021 11.08.2024
Канадска певачица Селин Дион протестовала је због тога што кампања републиканског кандидата Доналда Трампа неовлашћено користи њен светски хит "Ми Хеарт Вилл Го Он" из филма "Титаник". Селин Дион и њена издавачка куц́а Сони… »
"Заиста, та: Песма?" Селин Дион бесна на Трампа: Без дозволе пустио њену нумеру на митингу, а ево како му је она одговорила…

"Заиста, та: Песма?" Селин Дион бесна на Трампа: Без дозволе пустио њену нумеру на митингу, а ево како му је она одговорила…

Блиц 10.08.2024
Менаџерски тим познате певачице Селин Дион огласио се данас након што је једна од њених популарних песама коришћена током митинга републиканског кандидата за председника Доналда Трампа. - Данас је менаџерски тим Селин Дион и… »

Вести дана »