Povezane vesti
Bajden “otvorio dušu”: Konačno priznao zašto se povukao
Vesti online 11.08.2024
Američki predsednik Džo Bajden grubo je obrazložio zašto je iznenada izašao iz trke za Belu kuću. – Velika je čast biti predsednik, međutim, imam obavezu prema zemlji da uradim najvažnije stvari koje mogu. A to je da moramo da pobedimo… »
Bajden "otvorio dušu": Konačno priznao zašto se povukao iz predsedničke trke
B92 11.08.2024
Američki predsednik Džo Bajden grubo je obrazložio zašto je iznenada izašao iz trke za Belu kuću. "Velika je čast biti predsednik, međutim, imam obavezu prema zemlji da uradim najvažnije stvari koje mogu. A to je da moramo da pobedimo (Donalda)… »
Bajden otkrio zašto se iznenada povukao iz trke za predsednika: Teško mi je da to izbacim iz usta strahuje od nasilja na…
Kurir 11.08.2024
Američki predsednik Džo Bajden grubo je obrazložio zašto je iznenada izašao iz trke za Belu kuću! - Velika je čast biti predsednik, međutim, imam obavezu prema zemlji da uradim najvažnije stvari koje mogu. A to je da moramo da pobedimo (Donalda)… »
Vesti dana »
Aleksandar Vučić sutra se obraća javnosti zbog eksplozije na Kosovu
Danas pre 43 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju