Повезане вести
Огласио се Шапић након протеста против ископавања литијума: "Једно је протестовати, а друго реметити свакодневни живот и…
Блиц 11.08.2024
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је данас да осуђује сваку блокаду саобраћајница и угрожавање функционисања града. – Говорио сам и раније, када многи и из владајуће већине нису били за интервенисање кад се… »
Шапић: Осуђујем сваку врсту блокаде саобраћајница и малтретирање грађана Београда
Б92 11.08.2024
Градоначелник Београда Александар Шапић оштро је осудио блокирање саобраћајница и малтретирање грађана Београда током синоћних протеста. "Говорио сам и раније, када многи и из владајуће већине нису били за интервенисање кад се… »
Шапић: Осуђујем сваку врсту блокаде саобраћајница у нашем граду и малтретирање Београђана
Телеграф 11.08.2024
Очекујем да полиција одржи јавни ред и мир и да је једно протествовати, а потпуно нешто друго реметити свакодневни живот и блокирати виталне саобраћајнице. Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је данас да осуђује сваку… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 7 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 1 сатјош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних