Povezane vesti
Skoro 100.000 dinara prikupljeno za jedno veče: Humanitarni koncert za decu sa autizmom u Sremskoj Mitrovici
Kurir 11.08.2024
U petak, 9. avgusta, u Sremskoj Mitrovici održan je humanitarni koncert za decu sa autizmom, organizovan u saradnji sa nestranačkim humanitarnim udruženjem „Moj svet“. Ovo udruženje pruža podršku deci kojoj je dijagnostikovan autizam, a događaj je imao… »
Skoro 100.000 dinara prikupljeno za jedno veče: Humanitarni koncert za decu sa autizmom
Ozon 11.08.2024
Sremska Mitrovica – U petak, 9. avgusta, u Sremskoj Mitrovici održan je humanitarni koncert za decu sa autizmom, organizovan u saradnji sa nestranačkim humanitarnim udruženjem „Moj svet“. Ovo udruženje pruža podršku deci kojoj je dijagnostikovan autizam… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično na Portalu otvorenih podataka - Od danas ovi podaci javno dostupni
Ekapija pre 1 satjoš 22 povezane
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 29 minutajoš 18 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane
Srbija, Rusija i Belorusija najrepresivnije države u Evropi
Vranje news pre 44 minutajoš 17 povezanih