Povezane vesti
Bolničaru šoljica kafe spasila život: Adrijano spletom neverovatnih okolnosti izbegao tragediju u kojoj su poginule 62 osobe
Kurir 11.08.2024
Šoljica kafe spasila je jednog muškarca da se ukrca u brazilski putnički avion koji se srušio sa 62 putnika i člana posade! Adrijano Asis je završio smenu u bolnici i krenuo na let u 11.56 sati iz Kaskavela za Sao Paulo. Asis je za brazilsku novinsku… »
Čudesno izbegao smrt! Ispovest putnika iz brazilskog aviona: Posvađao sam se sa službenikom na aerodromu i to mi je spasilo…
Kurir 11.08.2024
U avionskoj nesreći kod Sao Paula u Brazilu poginula je 61 osoba, a brazilski mediji razgovarali su s putnicima koji nisu uspeli da se ukrcaju na let. Jedan od njih je Adriano Asis, prenosi Index. „Kad sam stigao na aerodrom, čekao sam let, ali ekrani… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
Aleksić (NPS) u Mrčajevcima: Tražićemo sednicu skupštinskog Odbora povodom zahteva proizvođača mleka
Nedeljnik pre 45 minutajoš 43 povezane
Direktor čačanske Bolnice podneo ostavku posle protesta građana zbog smrti devojčice nakon operacije
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih
Milica Gardašević pokazala ko je šef: Zlatni skok pred domaćom publikom!
Hot sport pre 10 minutajoš 39 povezanih