Povezane vesti
Stanković: SNS "peca u prazno" pokušavajući da manipuliše i kupi ljude iz niške opozicije
NIN 11.08.2024
Narodni poslanik i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković izjavio je da Srpska napredna stranka "peca u prazno", pokušavaju da, kako kaže, manipuliše i kupi ljude iz niške opozicije kako bi prešli u SNS, dodavši da je siguran da se… »
Stanković: SNS pokušava da kupi ljude iz niške opozicije ali neće uspeti
Beta 11.08.2024
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković izjavio je, uoči sutrašnje konstitutivnu sednice Skupštine grada Niša, da Srpska napredna stranka (SNS) pokušava da manipuliše i kupi ljude iz niške opozicije kako bi prešli kod njih… »
Stanković (Narodni pokret Srbije): Mi smo dobili izbore koje oni pokušavaju da našteluju
Danas 11.08.2024
Srpska napredna stranka peca u prazno pokušavajući da manipulišu i kupe ljude iz niške opozicije kako bi prešli kod njih, ali sam siguran da se to neće desiti, rekao je danas za televiziju Nova potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni… »
Vesti dana »
„Oni koji su odgovorni biće biće pogođeni jače nego iko“: Tramp preti „užasnom cenom“ Hamasu
Danas pre 24 minutajoš 16 povezanih
Raspravlja se o smeni gradonačelnika: Sednica Skupštine grada Novog Sada u toku, u zgradi pojačano obezbeđenje, ima i policije (foto, video)
Blic pre 29 minutajoš 14 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Nema tog pritiska iz sveta koji može da nas odvoji od vas: Vučić se obratio na samitu "Srbija-Afrika 2024: Dostojanstvo", glavna tema bezbednost i migracije
Kurir pre 53 minutajoš 10 povezanih
Loše šutersko veče Bogdanovića, ostao sam na “dopunskoj” (video)
Sportski žurnal pre 52 minutajoš 12 povezanih