Povezane vesti
Radi kao voditeljka: Ko je atraktivna crnka sa kojom je Andrija Milošević bio 5 godina: "Zaprosila me pozitivnim testom na…
Blic 11.08.2024
Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir šokirao je javnost kada je rekao da je njegova supruga Irena svojevremeno bila pet godina u emotivnoj vezi sa glumcem Andrijom Miloševićem. Andrija Milošević godinama uživa u braku sa koleginicom… »
Poznata je voditeljka, a dečka je zaprosila testom za trudnoću! Ko je zapravo Irina koja je bila u vezi sa Andrijom…
Kurir 11.08.2024
Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir šokirao je javnost kada je rekao da je njegova supruga Irena svojevremeno bila pet godina u emotivnoj vezi sa glumcem Andrijom Miloševićem. Andrija Milošević godinama uživa u braku sa koleginicom… »
"Moja žena je pet godina bila sa Andrijom Miloševićem": Nakon izjave da je njegov otac bio sa Ksenijom Pajčin, influenser…
Blic 11.08.2024
Influenser Jovan Radulović Jodžir nedavno je šokirao javnost kada je rekao kako je njegov otac varao njegovu majku sa Ksenijom Pajčin, a sada je izneo novi detalj iz privatnog života njegove supruge koji je sve iznenadio. Jovan Radulović Jodžir… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane