Povezane vesti
"Danas je moj sedmi rođendan": Muzičar gledao smrti u oči, zaspao za volanom i sleteo u provaliju: "Mislio sam da sam umro …
Blic 11.08.2024
Trubač Dejan Petrović gledao je smrti u oči, a sada slavi svoj sedmi rođendan, dan kada ga je sam Bog sačuvao sigurne smrti. Naime, on je 2017. doživeo tešku saobraćajnu nesreću i survao su autom u provalijui zamalo upao u jezero. Njegov auto je… »
"Spasio me Sveti Ilija": Dejan Petrović zaspao za volanom i probudio se u provaliji, pa ispričao detalje užasa
Mondo 11.08.2024
Dejan Petrović preživeo je jezivu nesreću, iz koje je jedva izvukao živu glavu i zato 2. avgust slavi kao drugi rođendan. Trubač Dejan Petrović danas slavi svoj sedmi rođendan! Upravo toliko je prošlo otkako je čuveni muzičar doživeo tešku… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki – trojica povređenih u kritičnom stanju, jedna osoba zbrinuta u bolnici u Senti
RTS pre 3 satajoš 23 povezane
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 35 minutajoš 24 povezane