Повезане вести

Пешић: Поносан сам на играче, ово је био најбољи турнир у историји

Пешић: Поносан сам на играче, ово је био најбољи турнир у историји

Политика 11.08.2024
Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је данас у Београду да је поносан на играче после освајања бронзане медаље на Олимпијским играма и истакао да је кошаркашки турнир у Паризу био најбољи у историји Игара… »
Добрић: Поред свих проблема и потешкоћа у глави нам је била само медаља

Добрић: Поред свих проблема и потешкоћа у глави нам је била само медаља

Спортски журнал 11.08.2024
Драго ми је да смо успели - истакао је Добрић. Кошаркаши Србије допутовали су данас у Београд, пошто су на Олимпијским играма у Паризу освојила бронзану медаљу. Србија је јуче у мечу за треће место на ОИ победила селекцију… »
Пешић: Доживео сам велику срећу што сам радио са тим момцима

Спорт клуб 11.08.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић обратио се новинарима на аеродрому непосредно по слетању из Париза, где су његови изабраници освојили бронзану медаљу. „Хтео бих да захвалим за подршку нашим… »
Пешић: Овако нешто неће се поновити

Пешић: Овако нешто неће се поновити

Данас 11.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије стигла је у Беград, а на аеродрому их су их дочекали навијачи. На конференцији за медије селектор Светислав Пешић оценио је да је било много препрека на путу до циља. „Хвала играчима, капитену… »
Кари Пешић је поносан на момке: „Нема случајности у спорту, екипа састављена од искуства, знања и младости!“

Кари Пешић је поносан на момке: „Нема случајности у спорту, екипа састављена од искуства, знања и младости!“

Хот спорт 11.08.2024
Сви смо поносни на њих! Селектор српске кошаркашке репрезентације, Светислав Пешић, говорио је на дочеку наших играча на аеродрому „Никола Тесла“. – Пошто нема озбиљних питања. Захвалио бих се свима на подршци у Паризу коју… »

Спорт клуб 11.08.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић обратио се новинарима на аеродрому непосредно по слетању из Париза, где су његови изабраници освојили бронзану медаљу. „Хтео бих да захвалим за подршку нашим… »
Пешић: "Пошто нема озбиљних питања..."

Пешић: "Пошто нема озбиљних питања..."

Б92 11.08.2024
Селектор Србије Светислав Пешић говорио је на дочеку наших кошаркаша на аеродрому "Никола Тесла". "Пошто нема озбиљних питања. Захвалио бих се свима на подршци у Паризу коју смо осетили од наших навијача и то је нешто што нас… »
"Доживљавам највећу срећу!" Светислав Пешић на аеродрому Београд: Код нас није важно ко коси, а ко воду носи, већ заједништво…

"Доживљавам највећу срећу!" Светислав Пешић на аеродрому Београд: Код нас није важно ко коси, а ко воду носи, већ заједништво…

Вечерње новости 11.08.2024
Селектор Светислав Пешић се обратио јавности при доласку Србије са Олимпијских игара у Паризу. Није крио задовољство због постигнутог резултата - бронзане медаље. ФОТО: Принтскрин/Новости - Ја бих хтео да искористим прилику да… »

Вести дана »