Povezane vesti
Kako je Monika Beluči naučila da psuje na srpskom: "Kada je to izgovorila, zaprepastio sam se", Emir Kusturica bio iznenađen
Dnevnik 11.08.2024
Monika Beluči je na snimanju filma "Na mlečnom putu" naučila da psuje na srpskom. Emir Kusturica pozvao je 2016. godine jednu od najlepših žena sveta da igra u filmu koji je režirao i za koji je napisao scenario. Kusta je mnogo godina kasnije otkrio… »
“Zaprepastio sam se!” Emir Kusturica ostao nem kada je Monika Beluči opsovala na srpskom
Vesti online 11.08.2024
Reditelj Emir Kusturica 2016. godine pozvao je jednu od najlepših žena na svetu, Moniku Beluči, da igra u njegovom filmu “Na mlečnom putu”. Ovaj film, za koji je Kusturica sam napisao scenario i režirao, obeležila je saradnja sa italijanskom glumicom… »
Vesti dana »

Blokada Pete beogradske – učenici i roditelji traže smenu direktorke, blokirana i gimnazija "Sveti Sava"
RTS pre 10 minutajoš 31 povezana

Fon der Lajen u Crnoj Gori: Poglavlja zatvoriti do kraja godine, predvodnici ste u EU
Novi magazin pre 3 satajoš 27 povezanih

Rasprava o amandmanima na osam predloga zakona - teme i mimo dnevnog reda
RTS pre 20 minutajoš 28 povezanih

Bela kuća objavila mirovni sporazum između Izraela i Hamasa koji je potpisan u Šarm el Šeiku
RTS pre 55 minutajoš 37 povezanih

Odbor za kulturu i informisanje zaseda posle tri meseca: Raspravlja se o izboru članova Saveta REM-a
Blic pre 20 minutajoš 20 povezanih