Повезане вести
Како је Моника Белучи научила да псује на српском: "Када је то изговорила, запрепастио сам се", Емир Кустурица био изненађен
Дневник 11.08.2024
Моника Белучи је на снимању филма "На млечном путу" научила да псује на српском. Емир Кустурица позвао је 2016. године једну од најлепших жена света да игра у филму који је режирао и за који је написао сценарио. Куста је много… »
“Запрепастио сам се!” Емир Кустурица остао нем када је Моника Белучи опсовала на српском
Вести онлине 11.08.2024
Редитељ Емир Кустурица 2016. године позвао је једну од најлепших жена на свету, Монику Белучи, да игра у његовом филму “На млечном путу”. Овај филм, за који је Кустурица сам написао сценарио и режирао, обележила је сарадња са… »
Вести дана »

Данас се одржава Војна парада: Ови делови града су затворени, измењене трасе чак 25 линија градског превоза
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Дњепар под руским ударом; НАТО борбени авиони подигнути у Пољској
Еуроневс пре 50 минутајош 19 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 1 сатјош 17 повезаних

БЛОГ УЖИВО Спрема се Војна парада на Новом Београду, студенти се окупљају у 10 часова на кружном току
Нова пре 5 минутајош 12 повезаних

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 5 сатијош 10 повезаних