Povezane vesti
Ovo je najuža ulica u regionu, a zbog svog nesvakidašnjeg imena prava je turistička atrakcija: "Oli me puštit proć"
Blic 11.08.2024
Skrivena između zidina fascinantnog Starog grada u Kotoru, ušuškala se živopisna ulica neobičnog naziva. Na tabli je napisano da je njeno ime "Pušti me proć" ili na engleskom "Let me pass". I ova ulica je zaista takva, jer dve odrasle osobe teško… »
Najuža ulica široka je 80 centimetara, nosi nesvakidašnje ime Žene su se dovikivale sa jedne na drugu stranu jer se nisu…
Dnevnik 11.08.2024
KOTOR: Skrivena između zidina fascinantnog Starog grada u Kotoru, ušuškala se živopisna ulica neobičnog naziva. Na tabli je napisano da je njeno ime "Pušti me proć" ili na engleskom "Let me pass". I ova ulica je zaista takva, jer dve odrasle osobe… »
Vesti dana »
Policija pretresla kuću osumnjičenog za ubistvo u Leskovcu: Evo zašto su bili kod njega par dana pre zločina
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Eksplozija u livnici u Čoki – trojica povređenih u kritičnom stanju, jedna osoba zbrinuta u bolnici u Senti
RTS pre 6 satijoš 23 povezane
Putinova pretnje su jezive: Predstavio "raketni meni" za Kijev na kom je "Orešnik" samo delić
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih