Povezane vesti
Ovo je najuža ulica u regionu, a zbog svog nesvakidašnjeg imena prava je turistička atrakcija: "Oli me puštit proć"
Blic 11.08.2024
Skrivena između zidina fascinantnog Starog grada u Kotoru, ušuškala se živopisna ulica neobičnog naziva. Na tabli je napisano da je njeno ime "Pušti me proć" ili na engleskom "Let me pass". I ova ulica je zaista takva, jer dve odrasle osobe teško… »
Najuža ulica široka je 80 centimetara, nosi nesvakidašnje ime Žene su se dovikivale sa jedne na drugu stranu jer se nisu…
Dnevnik 11.08.2024
KOTOR: Skrivena između zidina fascinantnog Starog grada u Kotoru, ušuškala se živopisna ulica neobičnog naziva. Na tabli je napisano da je njeno ime "Pušti me proć" ili na engleskom "Let me pass". I ova ulica je zaista takva, jer dve odrasle osobe… »
Vesti dana »

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 18 minutajoš 2 povezane

Most srušen eksplozivom? Detalji tragedije u Rusiji, raste broj žrtava, pojavljuju se nove informacije
Telegraf pre 18 minutajoš 6 povezanih