Povezane vesti

Biti pošten ima svoju cenu Beskućnik pronašao novčanik s 2.000 evra, za nagradu dobio stan

Biti pošten ima svoju cenu Beskućnik pronašao novčanik s 2.000 evra, za nagradu dobio stan

Dnevnik 11.08.2024
AMSTERDAM: Život beskućnika iz Holandije Hađera al-Alija dramatično se promenio život nakon što je u vozu pronašao novčanik sa 2.000 evra u gotovini i vratio ga policiji, što je dovelo do toga da dobije stan. Al-Ali (33) je 23. juna pronašao… »
Beskućniku koji je vratio novčanik pun para građani kupili stan

Beskućniku koji je vratio novčanik pun para građani kupili stan

Politika 11.08.2024
AMSTERDAM - Život beskućnika iz Holandije Hađera al-Alija dramatično se promenio život nakon što je u vozu pronašao novčanik sa 2.000 evra u gotovini i vratio ga policiji, što je dovelo do toga da dobije stan. Al-Ali (33) je 23. juna pronašao… »
Beskućnik vratio novčanik pun para, građani učinili nešto neočekivano: Neki misle da je sve namešteno!

Beskućnik vratio novčanik pun para, građani učinili nešto neočekivano: Neki misle da je sve namešteno!

Kurir 11.08.2024
Život beskućnika iz Holandije dramatično se promenio život nakon što je u vozu pronašao novčanik sa 2.000 evra u gotovini i vratio ga policiji, što je dovelo do toga da dobije stan. Hadjer al Ali, 33-godišnji beskućnik koji je živeo na ulicama… »
Beskućnik vratio novčanik pun para, građani mu kupili stan: "Sada imam gde da živim, zahvalan sam svima"

Beskućnik vratio novčanik pun para, građani mu kupili stan: "Sada imam gde da živim, zahvalan sam svima"

Blic 11.08.2024
Život beskućnika iz Holandije Hadjera al-Alija dramatično se promenio život nakon što je u vozu pronašao novčanik sa 2.000 evra u gotovini i vratio ga policiji, što je dovelo do toga da dobije stan. Al-Ali (33) je 23. juna pronašao novčanik u… »
Beskućnik zlatnog srca našao i vratio 2.000 evra, a sugrađani mu kupili stan: Sada ga zaustavljaju na ulici

Beskućnik zlatnog srca našao i vratio 2.000 evra, a sugrađani mu kupili stan: Sada ga zaustavljaju na ulici

Euronews 11.08.2024
Život beskućnika iz Holandije Hađera al-Alija dramatično se promenio život nakon što je u vozu pronašao novčanik sa 2.000 evra u gotovini i vratio ga policiji, što je dovelo do toga da dobije stan. Al-Ali (33) je 23. juna pronašao novčanik u… »
Dobro se dobrim vraća: Nije više beskućnik – pošteni nalazač punog novčanika, uselio se u svoj stan

Dobro se dobrim vraća: Nije više beskućnik – pošteni nalazač punog novčanika, uselio se u svoj stan

RTS 11.08.2024
Hađer Al Ali (33) je u junu u vozu u Amsterdamu, pronašao novčanik sa 2.000 evra u gotovini, i odneo ga policijsku stanicu. Njegov život se od tada promenio. Više nije beskućnik, i prošle nedelje se preselio u svoj stan. „Toliko sam zahvalan… »

Vesti dana »