Povezane vesti
Donesite mi rakiju! Svetski rekorder video kako Srbi pevaju i piju i odmah se javio
Mondo 11.08.2024
Armand Mondo Duplantis želi da dobije rakiju i da slavi sa srpskim košarkašima. Armand Mondo Duplantis obara rekorde na Olimpijskim igrama i hoće da mu se dostavi rakija, da može da slavi i sa srpskim košarkašima. Tako se švedski atletičar javio na… »
Armand Duplantis bi sa Srbima: "Donesite rakiju"
Sportske.net 11.08.2024
Jedan od najboljih atletičara svih vremena i švedski skakač s motkom Armand Duplantis dobro je upoznat sa srpskom kulturom. Tokom jedne prepiske na društvenoj mreži "X", popularni Mondo je pozvan od strane srpskog navijača koji je podelio snimak sa… »
I Duplantis bi sa košarkašima Srbije: Donesite rakiju!
Sport klub 11.08.2024
Sada je već čitav svet video kako su košarkaši Srbije proslavili bronzanu medalju u Parizu, a priključili bi im se rado i drugi šampioni, i to ne iz Srbije. Svetski i olimpijski šampion u skoku motkom, Armand Duplantis, postavio je novi, deveti po redu… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Tražiću podršku za nezavisnost Republike Srpske": Dodik uskoro putuje u Moskvu: Zamoliću da na Savetu bezbednosti podignu veto
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

"Sadističkim metodama nas muče": Dekan za "Blic" otkrio šta rade studenti ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Hiljadu puta puštaju istu melodiju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć! (video)
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 53 minutajoš 2 povezane