Povezane vesti
Novajlije već oduševile u Crvenoj zvezdi: Duarte rešeta, 9/14 golova dala letnja pojačanja
Mondo 11.08.2024
Mogu da budu zadovoljni u Crvenoj zvezdi dosadašnjim učinkom pojačanja. Crvena zvezda je veoma dobro ušla u novu sezonu i ima tri pobede iz četiri meča u Superligi tokom kojih je postigla čak 14 golova. Podatak koji "upada u oči" je da je devet… »
Moćan učinak zvezdinih pojačanja: Novi igrači šampiona Srbije za kratko vreme upisali devet pogodaka! (video)
Hot sport 11.08.2024
Zvezda od početka sezona može da se osloni na nove fudbalere! Fudbaleri Crvene zvezde pokazali su izvanrednu formu u prva četiri kola Superlige Srbije, postigavši impresivnih 14 golova. Od toga, devet pogodaka potpisali su igrači koji su se letos… »
Zvezdina pojačanja pogađaju u metu: Već sedmorica se upisala u strelce od početka sezone
Telegraf 11.08.2024
Crveno-beli sinoć su slavili protiv Novog Pazara sa 4:1. Fudbaleri Crvene zvezde su u prva četiri kola Superlige Srbije postigli 14 golova, a čak devet pogodaka je delo novajlija crveno-belih. U prvom kolu protiv Jedinstva u listu strelaca se upisao… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 14 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane